Voňavá ryba |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 3.7.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
1 fenykel, 500 g rybieho filé, zmes korenia na ryby, pohár smotany, pohár vína, citrón na ozdobu. | ||
1 fenykel, 500 g rybieho filé, zmes korenia na ryby, pohár smotany, pohár vína, citrón na ozdobu. Čerstvý fenykel umyjeme a nakrájame ho na tenké plátky, ktoré vložíme na spodok vymastenej zapekacej misky, osolíme okoreníme a pridáme na kocky alebo plátky pokrájané filé, opäť okoreníme, doplníme zvyšnými kúskami fenykla zalejeme smotanou a vínom a upečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |