Veronské paradajky |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 5.7.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
500 g mrazeného špenátu, 2 strúčiky cesnaku, tri lyžice oleja, čierne korenie, 4 veľké paradajky, 4 lyžice kyslej smotany. | ||
500 g mrazeného špenátu, 2 strúčiky cesnaku, tri lyžice oleja, čierne korenie, 4 veľké paradajky, 4 lyžice kyslej smotany. Cesnak nakrájame na kocky a podusíme ho na oleji, potom pridáme špenát a spolu podusíme aj s polovicou vnútra vydlabaných paradajok, pridáme smotanu, ešte raz dochutíme. Špenátom naplníme paradajky . Podávame s cesnakovými hriankami.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |