Bulharčeky
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 15.7.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

500g paradajok, 2 väčšie cibule, dve menšie papriky, soľ, 2 dl smotany na šľahanie, 1 dl kyslej smotany, 2 polievkové lyžice Maizeny, 100g šampiňónov / môžu byť aj z konzervy/, olej, masť alebo maslo.

500g paradajok, 2 väčšie cibule, dve menšie papriky,  soľ, 2 dl smotany na šľahanie, 1 dl kyslej smotany, 2 polievkové lyžice Maizeny, 100g šampiňónov / môžu byť aj z konzervy/, olej, masť alebo maslo.

Pokrájanú cibuľu opražíme na rozohriatom oleji / masti, masle/, pridáme zmes byliniek a korenín podľa vlastnej chuti, a  na rezančeky nakrájanú papriku a hríbiky,  opečieme a neskôr podlejeme vodou a cca 10 minút podusíme. Pridáme na štvrtiny pokrájané paradajky a dusíme ďalej. Smotany zmiešame s Maizenou a za stáleho miešania ich vlejeme do zmesi. Podávame s cestovinou.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.