Kapsa |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 16.7.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
600g hovädzej roštenky, 50g šampiňónov, 50 g olív, 150g mletého bravčového mäsa, 70g cibule, 1,5g feferóniek, 50g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, borievka, zelené korenie, libiček ,majorán, červené víno, podľa chuti, 70g slaniny | ||
Na panvicu dáme orestovať slaninu nakrájanú na malé kocky. Pridáme cibuľu nakrájanú na plátky, šampiňóny, nadrobno nasekané olivy a feferónky. Vychladnutú restovanú zmes potom zmiešame s mletým mäsom. Takto pripravenou zmesou naplníme naklepané , osolené a okorenené plátky roštenky, ktoré zvinieme do kapsy. Opečieme na oleji po oboch stranách a chvíľu podusíme. Do výpeku pridáme múku, zalejeme vývarom, vínom, povaríme, dochutíme soľou a korením.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |