Evkina pochúťka |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 19.7.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
600g bravčovej panenky, 50g hladkej múky, 4dcl vývaru, soľ, biele korenie, červené korenie, zelené korenie, čierne korenie, brusnice, 4 PL - sladká smotana na šľahanie | ||
600g bravčovej panenky, 50g hladkej múky, 4dcl vývaru, soľ, biele korenie, červené korenie, zelené korenie, čierne korenie, brusnice, 4 PL - sladká smotana na šľahanie Bravčovú panenku naklepeme a osolíme. Čerstvo pomleté korenie vložíme do olivového oleja. Zmesou potrieme plátky mäsa a necháme na chladnom mieste odpočívať. Potom opečieme po oboch stranách. Výpek poprášime múkou, zalejeme vývarom a smotanou, povaríme a dochutíme. Podávame s cestovinou. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |