Kurací Šalát Monika
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 31.7.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

400 g pečeného mäsa z hydiny, 60 g konzervovaného hrášku, 100 g jabĺk, 100 g zeleru, mleté čierne korenie, 100 g hotovej majonézy, 1 dl kyslej smotany(bieleho jogurtu), soľ, ocot

400 g pečeného mäsa z hydiny, 60 g konzervovaného hrášku, 100 g jabĺk, 100 g zeleru, mleté čierne korenie, 100 g hotovej majonézy, 1 dl kyslej smotany(bieleho jogurtu), soľ, ocot

Pečené mäso z hydiny vykostíme, pokrájame na rezance, pridáme hrášok z konzervy, olúpané, jaderníkov zbavené a postrúhané jablko, trochu vareného a na rezance pokrájaného zeleru, okoreníme, pridáme majonézu a smotanu, osolíme, okyslíme octom a všetko spolu zľahka premiešame. Kto nemá rád hrášok, vymení ho za kukuricu.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.