Bylinkové kuracie prsia
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 8.8.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

300 g kuracích pŕs, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, 1 polievková lyžica horčice, 1 kyslú smotanu, oregano alebo bazalka, soľ

300 g kuracích pŕs, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, 1 polievková lyžica horčice, 1 kyslú smotanu, oregano alebo bazalka, soľ

Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nasekanú cibuľku dozlatista. Pridáme kuracie prsia pokrájané na rezance potreté horčicou a všetko zalejeme kyslou smotanou. Posypeme oreganom alebo bazalkou a znovu opražíme. Na záver pridáme zvyšné dva nasekané surové strúčiky cesnaku. Podávame s ryžou, opečeným pečivom, alebo bielym chlebom.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.