Kancelárske blues
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 15.8.2002 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Britskí vedci zistili neskutočnú vec. Keďže človek prežije viac času v kancelárii ako doma, mení sa každé pracovisko na dokonalú zoznamovaciu kanceláriu. Ľudia tu nadväzujú kontakty, pretínajú staré lásky a hľadajú nové, prežívajú temperamentný zdravotný sex, ktorý im doma chýba.

Britskí vedci zistili neskutočnú vec. Keďže človek prežije viac času v kancelárii ako doma, mení sa každé pracovisko na dokonalú zoznamovaciu kanceláriu. Ľudia tu nadväzujú kontakty, pretínajú staré lásky a hľadajú nové, prežívajú temperamentný zdravotný sex, ktorý im doma chýba. Spĺňajú si  najtajnejšie fantázie. Harašia a haraší im.

No a medzitým flirtujú. Podľa vedcov sa počet vzťahov zvyšuje v priamej úmere s počtom hodín strávených na pracovisku. Za najhorúcejšie miesta flirtu určili po dlhoročnom výskume závodné jedálne a bufety. Tu prichádza k prvým očným kontaktom, ak to niektorí nadržaní jedinci nestihnú už vo výťahu. Ak je vedľa pracoviska park, oddychová plocha, alebo relaxačné centrum, všetko pokračuje tam. Slováci nie sú až tak nároční a keď chcú pokračovať, stačí im kľúčik od chaty.
To netvrdia anglickí vedci, ale ja. A viem o čom hovorím. Len nechcite mená. Ten zoznam by sme písali niekoľko hodín Známy britský psychológ profesor Robert Edelmann tvrdí, že: „Dvadsať percent vzťahov sa  začalo po pracovnom čase, s pohárikom v ruke. Môže za to aj zvyk, nepozývať na tieto mejdany svojich partnerov.  Desať percent sa zišlo pri obede v bufete, päť percent si padlo dočasne do oka vo výťahu. A prečo to tak je? Vraj sme všetci v podstate hanbliví a je nám dosť nepríjemné osloviť niekoho len tak na ulici, alebo v autobuse, ale v práci je to samozrejmé. Potom už stačí trocha vône, sympatie, dobrej nálady a ochoty z oboch strán, aby sa rozhorel oheň lásky, nevery a pomsty. Ako bonus máme rovnaké profesionálne záujmy, zážitky z pracoviska a nenávisť k šéfovi. No uznajte, môže nás  niečo lepšie stmeliť?



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.