Tajomstvá z laboratória lásky ...
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 21.12.2000 11:32
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Myslíte si, že to bola náhoda, keď Popoluška nechala svoju črievičku na schodoch? Zastrčená v kuchyni, nemala nijakú šancu stretnúť aspoň jedného z tých úžasných mužov, o ktorých počula z rozprávania. A potom jej osud daroval jednu noc na stretnutie s Princom Šarmantným a na jeho očarenie. Čo mala chúďa robiť? Mohla byť odvážnejšia - vypýtať si telefónne číslo a pozvať ho na rande.


Tajomstvá z laboratória lásky, alebo ako nezostať sama na Vianoce.

Myslíte si, že to bola náhoda, keď Popoluška nechala svoju črievičku na schodoch? Zastrčená v kuchyni, nemala nijakú šancu stretnúť aspoň jedného z tých úžasných mužov, o ktorých počula z rozprávania. A potom jej osud daroval jednu noc na stretnutie s Princom Šarmantným a na jeho očarenie. Čo mala chúďa robiť? Mohla byť odvážnejšia - vypýtať si telefónne číslo a pozvať ho na rande.
Ale ako väčšina z nás, bola nesmelá a obávala sa odmietnutia ...Ale na druhej strane, sedieť doma v kuchyni a čakať, čo jej ešte osud nadelí , sa jej príliš nepozdávalo. A tak nastražila pascu. Vyradila krehkú črievičku a ušla, dúfajúc, že Princ je fetišista a miluje črievičky.
Asi bol, pretože zhltol návnadu aj s navijakom. A bola svadba a mali deti a šťastne žili, až kým nepomreli . Princ Šarmantný sa nikdy nedozvedel, ako múdro a nenápadne bol zapletený do osídiel lásky.
Malé črievičky sa čoraz ťažšie zháňajú a dnešná generácia žien, žije na veľkej nohe, čo by nemuselo zabrať.
Predstavte si, že necháte po sebe na schodoch sandálku číslo 40. Jej majiteľku by hľadal iba obor, alebo pán Perverzný, ale vy všetky chcete pána Úžasného a teraz už viete, že mu trošička treba pomôcť. Preto, keď sa zobudíte s myšlienkou, že by sa zišiel nový tanečný partner, nečakajte kým si k vám dokrúti vo valčíkovom rytme, ale konajte.
Základ je, byť aktívna a vedieť ako na to. Aby som vám ušetrila čas a energiu, strávila som týždeň kladením moderných pascí na mužov.
Rozložila som svoje pomyselné drobné črievičky v pásme pomyselnej tanečnej sály, aby som zistila koľko Princov Úžasných a Šarmantných bude tancovať mojím smerom...
Skrátka, testovala som chlapov a ich reakcie na osem druhov nenápadného zvádzania.

1.Klasika

Jasné, odohráva sa v bare. Pozeráte sa na hodinky, vzdycháte nad pohárom a čakáte. Kto to skúsil, vie, že po chvíli začnú dravci krúžiť. Za 20 minút som mala viac očných kontaktov ako môj optik. Pred cestou do baru som si pripravila celý rad plánov, ako prilákať korisť - zahrať sa na príliš nesmelú na objednanie drinku, držať cigaretu a poškuľovať po cudzom zapaľovači, neustále sa vypytovať čašníka, či mi tu nenechala odkaz slečna XY. Napokon som zistila, že tento cirkus vôbec nie je potrebný. Prvý muž, ktorý ma oslovil bol 24 ročný architekt Viktor. Čakal na priateľov a chcel vedieť či by som si s ním nepripila. Ďalší , Jano, chcel vedieť, či nemôže nahradiť slečnu, na ktorú čakám atď. Čakanie v bare si môžete krátiť zmenou návnad, podľa toho aký typ by ste chceli zviesť.
Ak chcete macho muža, začnite zápasiť s niečím nepoddajným, keď pôjde okolo, ak chcete niekoho so zmyslom pre humor, straťte svoju peňaženku v klube komikov, ak chcete citlivku , rozplačte sa nad časopisom a čakajte kým vám podá vreckovku, ak chcete hocijakého muža - číhajte blízko výčapu. Získať tu môžete troch hocijakých Takého, čo sa snaží zapôsobiť na kamarátov, čo sa pohádal s priateľkou alebo čo rád pije sám. Naozaj chcete pivného Casanovu?

2. Stratený pes

Ktorý muž by mohol byť milší ako milovník zvierat? Láskavý, priateľský typ. Typ, ktorý chce mať deti a obľúbené zvieratko.
Typ, ktorý stratí deň, len aby vám pomohol nájsť strateného psíka, ktorý je samozrejme, až tak stratený, že v skutočnosti ani neexistuje. Napriek tomu musí mať meno, aby ste v pravidelných intervaloch mohli vykrikovať napríklad Goro.
Strateného psa samozrejme nehľadáme v bare, v obchodnom dome alebo na výstave.
Naháňame ho všade tam, kde chodia psíčkári. Teda v parkoch, pri riekach, neďaleko detských ihrísk atď. Dojemne znie, ak má náš pes mužské meno a my ,s patričným smútkom v hlase, neustále vykrikujeme: “Michal, vráť sa!” Zasejeme tak osteň záujmu a žiarlivosti.
Takto som sa dozvedela životopis Roxyho a jeho pána Vlada,. Tomáš mi sľúbil, že kým sa bude učiť na lavičke, tak sa občas pozrie aj okolo seba, s Martinom som sa rozprávala o jeho psoch a o škole. Hrozné bolo, že mu všetci psy zomreli.
Pri rozprávaní o nich zostal veľmi smutný a tak som ho začala utešovať. Keďže sme môjho psíka nenašli, napokon mi kúpil nového.
Chodím ho pravidelne venčiť a okruh pánov Úžasných sa rozšíril. Úprimne sa však priznávam, že s virtuálnym psom to bolo o niečo ľahšie.

Pokračovanie zajtra...


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.