Aká ste v jeho očiach?
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 5.2.2003 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ak chcete umocniť svoju manželskú lásku, zamyslite sa, ako vás partner vidí v úlohe životnej družky. Myslíte si, že keď sa ráno zobudí po vašom boku, ešte stále sa považuje za šťastného muža? / A čo vy? /Pri každodennom sledovaní vášho správania a povahových vlastností si partner v mysli vytvára váš obraz. Skúste sa na seba pozrieť jeho očami. Dozviete sa, s akým typom ženy si vás spája.

Ak chcete umocniť svoju manželskú lásku, zamyslite sa, ako vás partner vidí v úlohe životnej družky. Myslíte si, že keď sa ráno zobudí po vašom boku, ešte stále sa považuje za šťastného muža? / A čo vy? /Pri každodennom sledovaní vášho správania a povahových vlastností si partner v mysli vytvára váš obraz. Skúste sa na seba pozrieť jeho očami. Dozviete sa, s akým typom ženy si vás spája.


ŠÉFKA
Letíte životom, pracujete a večne ste niečím zaujatá. Neustále sa trápite, že nezvládnete početné povinnosti. V práci sa cítite za všetko zodpovedná. Doma beriete všetky záležitosti do svojich rúk, nedelíte sa ani o najdôležitejšie rozhodnutia. Voči mužovi ste veľmi požadovačná. Ak sa vám nechce podriadiť, šomrete a vyvolávate zlú atmosféru. Očakávate len jedno: aby vám umožnil konať a bez odporu vykonával vaše príkazy.
Čo na to on?
Ak patrí  k menej ambicióznym ľuďom alebo zmaturoval z lenivosti – vyhovuje mu, že ho riadite a snímate zodpovednosť z jeho pliec. Ak ste svoj život spojili s hrdým mužom, ktorý si uvedomuje vlastnú hodnotu, potom len ťažko akceptuje vaše diktátorské sklony.
Čo robiť?
Nenamýšľajte si, že len vy viete všetko najlepšie. Z času na čas svoje tempo aj spomaľte, aby aj váš partner konečne mohol ukázať, čo vie. 

GAZDINKA
V kruhu známych a priateľov máte povesť vzornej gazdinky. Najdôležitejší je pre vás muž a deti a vlastné potreby sú druhoradé. Neumyté vlasy, polámané nechty – no a čo! Najdôležitejšie je, že po vašej domácnosti sa šíri lahodná vôňa pečeného mäsa. Rada prijímate návštevy a s pýchou im ukazujete svoje kráľovstvo. Najväčší kompliment, aký ste naposledy počuli, bol: ,,Ale sa tá tvoja dlážka ligoce!“
Čo na to on?
Ak ste sa vydali za muža, ktorý je najradšej doma, potom sa váš ,,imidž“ gazdinky stopercentne zhoduje s jeho predstavou ideálnej ženy.  Ale ak mu imponujú ľudia s bohatou fantáziou, ktorí vyhľadávajú nové výzvy, vaše úsilie vypraviť ho každé ráno do práce v snehobielej košeli asi nepadne na úrodnú pôdu.
Čo robiť?
Požiadajte niekedy rodinu, aby vás zastúpila pri varení obeda a sama v tom čase choďte do kaderníctva alebo sa zapíšte do autoškoly. Vystríhajte sa rutine v každodennom partnerskom živote. Čo keby ste sa túto zimu vybrali do hôr len vo dvojici?

PRINCEZNÁ
Rada vzbudzujete pozornosť a obdiv. Neustále sa domáhate komplimentov. Vždy sa obliekate módne a elegantne. Úspechy v práci? Na tých vám vôbec nezáleží. Krútiť sa okolo šporáka a vysávača takisto nie je vašou doménou. Za to ste milovníčkou večierkov, na ktoré prichádzate vždy posledná – ako netrpezlivo očakávaná hviezda.  Priatelia?  Nemáte ich príliš veľa. V medziľudských kontaktoch vám chýba spontánnosť a vnútorné teplo. Aj svojho muža si držíte mierne od tela – chceli by ste ho vidieť v úlohe pážaťa, ktoré stojí vo vašom tieni.
Čo na to on?
Ak je váš milovaný estét, určite je schopný oceniť vašu krásu a eleganciu. Ale neodrádza ho váš chlad? Pravdepodobne sníva o tom, aby ste ho častejšie chválili a delili sa s ním o svoje pocity.
Čo robiť?
Skúste sa niekedy srdečne zasmiať a neskrývajte pred ním svoje skutočné pocity. Vaše spontánne reakcie a pochopenie voči jeho potrebám  manželské puto určite umocnia.

BEZRADNÁ
Ste nežná, citlivá a milujúca manželka. Ale veľmi nesamostatná. Vo svojom mužovi hľadáte predovšetkým oporu. Túžite, aby vás neustále zahŕňal starostlivosťou a zobral na seba zodpovednosť za rodinu aj domácnosť. Je to on, kto musí vybavovať všetky úradné záležitosti a organizovať deťom prázdniny. Bez jeho pomoci by ste sa neodvážili kúpiť si ani topánky.
Čo na to on?

Ak je to človek činu, vaša bezradnosť ho dojíma. Pri vás konečne môže naplno prejaviť svoje schopnosti. Ale zasnívaný partner, vznášajúci sa v oblakoch, sa môže cítiť prigniavený návalom vecí, ktoré od neho požadujete.
 Čo robiť?
Vzchopte sa, naberte odvahu  a niekedy uchopte kormidlo sama.  Vybavte poistku za byt a objednajte odborníka na opravu pokazenej pračky. Váš muž si konečne bude môcť s úľavou vydýchnuť.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.