Kúzla s letenkami
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 2.12.2003 00:00
Kategória : Cestovanie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ak prejdete okolo prvého vianočného výkladu, možno zatúžite uletieť celému tomu zhonu na druhý koniec sveta. Potom oceníte niekoľko trikov, vďaka ktorým môže byť tento nečakaný nápad aj nečakane lacný.

Ak prejdete okolo prvého vianočného výkladu, možno zatúžite uletieť celému tomu zhonu na druhý koniec sveta. Potom oceníte niekoľko trikov, vďaka ktorým môže byť tento nečakaný nápad aj nečakane lacný.

Keď si budete plánovať cestu, skúste si všetko naplánovať tak, aby váš let do zahraničia alebo naspäť pripadol na sobotu alebo nedeľu. Potom môžete uplatniť víkendovú zlavu a tá nemusí byť malá-hlavne pri letoch po Európe. Nie je to nič nereálne. Dôležitou súčasťou boja o zákazníka sú najrôznejšie zľavy a výhody, s ktorými jednotlivé spoločnosti prichádzajú na trh. Väčšinou to bývajú obmedzené ponuky, ktoré platia len počas určitej časti roka. Cenu letenky výrazne ovplyňuje aj jej typ. Ak si zaobstaráte letenku s pevným dátumom odletu a príletu, máte vyhraté pretože sú to letenky na najnižšej hranici tarifu. Vaša radosť môže trvať len do chvíle, kým si svoje cestovateľské plány rozmyslíte. Akékoľvek zmeny v letenke vás väčšinou budú stáť veľmi veľa. Cena letenky môže závisieť aj od dĺžky vášho pobytu, na čo by vás mali upozorniť v cestovnej kancelárii. V dobe blížiacich sa Vianoc nemusí byť lietanie lacné, ale letecké spoločnosti vždy prídu so špeciálnymi ponukami. Bohužiaľ sa to nedá dopredu nikdy odhadnút, preto treba čakať kým sa objavia upútavky v cestovných kanceláriach.
Kam vlastne letieť keď už sa blíži zima? Úprimne povedané to už je ten najmenší problém. Veď na južnej pologuli práve začína jar- a čo môže byť príjemnejšie ako sa uprostred zimného nečasu vydať za slnkom? Ponuka je v posledných rokoch veľmi lákava, a nemusíte hneď myslieť na maratón niekam do Austrálie. Medzi tajné typy momentálne patrí napríklad južná Afrika a vďaka časovému posunu možno ani nezbadáte, že ste sa ocitli na exotickom kontinente.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.