Ženské tvary sú opäť v móde
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 27.2.2004 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Začiatok série prehliadok dámskej módy na sezónu jeseň/zima 2004/05 v Miláne poznačil staronový trend: na kosť vychudnuté modelky končia, pričom ženské tvary sú opäť in. Aspoň tak to dnes po prehliadkach spodnej bielizne módnych dizajnérov Roberta Cavalliho a Rosanny Ansaloniovej skonštatovala talianska televízia.

Začiatok série prehliadok dámskej módy na sezónu jeseň/zima 2004/05 v Miláne poznačil staronový trend: na kosť vychudnuté modelky končia, pričom ženské tvary sú opäť in. Aspoň tak to dnes po prehliadkach spodnej bielizne módnych dizajnérov Roberta Cavalliho a Rosanny Ansaloniovej skonštatovala  talianska televízia.
    
Viac pozornosti ako defilé so spodnou bielizňou však pritiahli klebety o rivalite medzi modelkami. Na prehliadke sa totiž stretli údajné rivalky Naomi Campbellová a Vanessa Incontradaová, ktoré podľa správ talianskych bulvárnych médií bojujú o srdce manažéra módneho domu Valentino Mattea Marzotta. Britka a Španielka však tieto špekulácie tvrdošijne odmietajú. Naproti tomu sa množia klebety o tom, že vzťah Naomi s Marzottom už patrí minulosti.
    
Pozornosti sa teší aj 13-ročná modelka - Belgičanka Jade Foretová. V ostatných metropolách módy, ako napríklad v Paríži, totiž na mólo nesmie vyjsť modelka, ktorá má menej ako 16 rokov.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.