Brad Pitt sa chce v budúcnosti podieľať na zútulnení Los Angeles
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 25.5.2004 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Hollywoodska hviezda Brad Pitt, jeden z hlavných hrdinov najnovšej filmovej epopeje Trója, vážne premýšľa nad odchodom zo sveta filmu.

Hollywoodska hviezda Brad Pitt, jeden z hlavných hrdinov najnovšej filmovej epopeje Trója, vážne premýšľa nad odchodom zo sveta filmu.
    
"Sám  si dávam ešte štyri roky, počas ktorých som schopný nakrútiť fantastické filmy. Potom príde nová filmová generácia, pozornosť pritiahnu iné typy hrdinov. Taký je kolobeh života," povedal 40-ročný herec. Nepochybuje o tom, že filmy bude môcť nakrúcať aj v päťdesiatke, ale horšej kvality a vo väčších časových odstupoch.
    
"Okrem toho nastal čas vyskúšať aj čosi nové a otvorene povedané čoraz častejšie myslím na rodinu," priznáva Pitt, ktorý je od roku 2000 zosobášený so svojou kolegyňou Jennifer Anistonovou. Pittove plány do budúcnosti sa upierajú na architektúru. Herec sa už stal členom skupiny umelcov, vedenej známym architektom Frankom Gehrym a vytýčil si cieľ podieľať sa na modernizácii Los Angeles. Podľa jeho názoru je Los Angeles betónová púšť bez duše a rád by mal z neho mesto, do ktorého sa každý zaľúbi na prvý pohľad.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.