Zubáč „Brusel“
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 23.8.2001 12:20
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

800g zubáča, artičoky, 200g homára alebo kreviet, 100g šampiňónov, 100g masla, 200g syrovej omáčky, citrón, soľ, petržlenová vňať, cibuľa, parmezán

Porcie nakrájaného zubáča opečieme na masle s kolieskami citróna bez kôry. Vydlabané artičoky naplníme ragú z homárov alebo z kreviet a šampiňónov, zalejeme syrovou omáčkou, pokvapkáme maslom a zapečieme. Hotového zubáča podávame obloženého plnenými artičokami, kolieskami citróna, poliateho maslom a posypaného petržlenovou vňaťou.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.