Zubáč „Brusel“ |
||
Autor(ka) : Jana Osuska Dátum a čas : 23.8.2001 12:20 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
800g zubáča, artičoky, 200g homára alebo kreviet, 100g šampiňónov, 100g masla, 200g syrovej omáčky, citrón, soľ, petržlenová vňať, cibuľa, parmezán | ||
Porcie nakrájaného zubáča opečieme na masle s kolieskami citróna bez kôry. Vydlabané artičoky naplníme ragú z homárov alebo z kreviet a šampiňónov, zalejeme syrovou omáčkou, pokvapkáme maslom a zapečieme. Hotového zubáča podávame obloženého plnenými artičokami, kolieskami citróna, poliateho maslom a posypaného petržlenovou vňaťou. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |