Christina Aguilerová si nechala odstrániť všetky piercingy okrem jedného
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 18.8.2004 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Popová hviezda Christina Aguilerová si nechala odstrániť všetky svoje preslávené piercingy - okrem jedného, ktorý je jej obľúbeným.

Popová hviezda Christina Aguilerová si nechala odstrániť všetky svoje preslávené piercingy - okrem jedného, ktorý je jej obľúbeným.

Podľa informácii britských bulvárnych novín The Sun mala 23-ročná speváčka na svojom tele 11 kúskov šperkov, napríklad na ušiach, na pupku, na obočí, perách a jazyku. Christina, ktorá momentálne tvorí pár s 27-ročným šéfom hudobného vydavateľstva Jordanom Bratmanom, prezradila, že "protestuje sama proti sebe". "Nechala som si z tela zobrať všetky piercingy okrem toho na mojej pravej bradavke. Ten je len pre mňa," vysvetlila, pričom dodala, že túto formu skrášľovania tela si dopriala vždy, keď sa cítila na dne.

Aj jej priatelia potvrdzujú, že Christina chce za sebou definitívne zanechať "piercingovú éru". Okrem toho, že sa tak sčasti zbaví svojho mierne vulgárneho imidžu, má tento krok ešte jednu výhodu - detektory kovov na letiskách zrejme už nebudú tak pískať, ako keď nimi prechádzala zo svojimi 11 "telesnými klenotmi."

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.