Rozhorčená Winsletová odmieta špekulácie o tom, že by držala prísnu diétu
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 20.10.2004 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Herečka Kate Winsletová, ktorá sa pýšila svojimi oblými krivkami, odmieta mediálne špekulácie o tom, že by držala prísnu diétu.

Herečka Kate Winsletová, ktorá sa pýšila svojimi oblými krivkami, odmieta mediálne špekulácie o tom, že by držala prísnu diétu.
    
Britské bulvárne noviny dnes priniesli Winsletovej snímky z nedeľňajšej londýnskej premiéry jej najnovšieho filmu Finding Neverland. Okamžite sa začali šíriť špekulácie o tom, že hviezda diétuje, aby zhodila prebytočné kilá po pôrode druhého dieťaťa - syna Joea.
    
"Je šialené to tvrdiť, neschudla som. Každý by len rád rozprával o mojej kolísavej telesnej váhe. Realita je však taká, že po dvoch pôrodoch v priebehu štyroch rokov je jediným výkyvom mojej váhy skutočnosť, že som buď tehotná, alebo nie som tehotná. Okrem tehotenstva som sa vždy držala na tej istej váhe," vyhlásila rozhorčená herečka.
    
V snímke Finding Neverland hrá 29-ročná Winsletová postavu Sylvie Llewelyn Daviesovej, ktorej štyria synovia inšpirovali škótskeho spisovateľa J.M. Barrieho (hrá ho Johnny Depp) k napísaniu detskej klasiky Peter Pan. Filmoví kritici z USA dokonca predpovedajú, že Depp by mohol za snímku získať svojho prvého Oscara.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.