Miss 2004 Sándorová nechce zostať zabudnutá
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 15.12.2004 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Miss 2004 Mária Sándorová z Čane v okrese Košice - okolie nechce zostať zabudnutá a popri vysokoškolskom štúdiu sa mieni venovať aj modelingu.

Miss 2004 Mária Sándorová z Čane v okrese Košice - okolie nechce zostať zabudnutá a popri vysokoškolskom štúdiu sa mieni venovať aj modelingu.

"Neviem, čo bude v budúcnosti, čo mi ponúkne Boh a čo mi zošle osud. Určite nechcem zostať zabudnutá a chcem pokračovať ďalej možno v šoubiznise, možno v modelingu, ale chcem aj študovať právo," uviedla dnes úradujúca slovenská miss pre TASR počas prvého výberového castingu pred súťažou Miss 2005.

Svojim nádejným nástupníčkam na tróne kráľovnej krásy odkazuje, že úspech je najmä v prirodzenosti a v úsmeve. "Nemajú sa čoho báť, nie je to také hrozné, ako si myslia," povedala Sándorová.

Podľa missky sa jej život po získaní titulu zmenil zásadným spôsobom. Momentálne je síce študentkou Fakulty zdravotníctva Prešovskej univerzity, ale veľa času jej na školu neostáva. Musela sa presťahovať z Čane do Bratislavy, kde si prenajala byt a teraz "lieta medzi východom a západom".

Cennú skúsenosť získala dvadsaťročná atraktívna čiernovláska z nedávnej reprezentácie Slovenska na Miss World, kde prostredníctvom účastníčiek spoznala 107 krajín a ich kultúru.

Najviac sa tešila pri návrate z Číny do Čane na auto BMW, ktoré získala spolu s korunou missky. "Veľmi rada šoférujem a už som sa ho nevedela dočkať," povedala. Poprela fámy, že by na novučičkom "bavoráku" havarovala. Bol do len obyčajný defekt, ktorý dostala na ceste medzi Košicami a Valalikmi, dodala Sándorová.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.