Muchy slávnych - Asi nevie čo s peniazmi.
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 28.11.2000 02:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

David Beckham - futbalista Manchestru United zarábajúci približne 50 tisíc libier týždenne má dojem, že nie je obyčajný človek a preto sa predsa nemôže ukazovať v normálnych džínsach.


David Beckham - futbalista Manchestru United zarábajúci približne 50 tisíc libier týždenne má dojem, že nie je obyčajný človek a preto sa predsa nemôže ukazovať v normálnych džínsach.
David si nechal z Milána doviesť módne japonské nohavice značky Evisu s 18-karátovými zlatými gombíkmi a zlatým štepovaním. Nohavice boli vyrobené iba v sto exemplároch a každý kus je očíslovaný. Za zmienku stojí určite aj ich cena. 890-tisíc korún plus poštovné. V tomto prípade nebolo malé.
Beckhamove nohavice totiž z Milána do Londýna museli cestovať nadzvukovým lietadlom... Ďalším unikátom z jeho šatníka sú jeho kopačky značky Adidas, ktoré sa na aukcii vydražili za neuveriteľných 10,5 milióna korún. Zdá sa, že David priťahuje peniaze. Ešte aj nevestu si zobral „zazobanú“. Jej majetok sa odhaduje na 24 miliónov libier.
Za fotografie z jeho svadby s Victoriou Adamsovou so Spice Girls, ktorá stála 34 miliónov, bol časopis OK ochotný zaplatiť takmer polovicu nákladov. Ktovie za koľko sa na druhý deň usmievali svadobčania aj z tituliek The Sun a The Mirror. V jeho kaderníctve sú za účesy podobné ako nosí David a jeho kolegovia futbalisti ochotní zákazníci zaplatiť až 1000 dolárov. Ak k tomu prirátame približne 8 miliónov libier ročne od reklamných spoločností Adidas a Pepsi,, zdá sa že Beckhamovci nemusia šetriť a oni ani nešetria.
Obdarúvajú sa takými maličkosťami ako drahé odevy, diamanty, športové Ferrari. Okrem neho už David vlastní Jaguar, Porsche, Range Rover i Bentley, momentálne sú mu nanič, lebo mu pre rýchlu jazdu odobrali vodičský preukaz. V poslednom čase sa klebetí, že aféru okolo únosu svojho synčeka si sami vymysleli najmä preto, aby sa mohol David opäť rýchlo preháňať a mužom zákona tvrdiť, že uniká pred únoscami.
Zbytočné im je aj exluzívne klavírne krídlo Yamaha. Tento darček pre Victoriu poradil Davidovi kamarát Elton John, možno ani netušil, že dáma na ňom nevie zahrať ani notu. Ona má klavír, na ktorom nevie hrať a on zasa rád nosí doma jej nohavičky, do ktorých nemá „ mušličku“. No a korunu čudným darčekom nasadila Victoria, keď manželovi kúpila podväzkový pás od Gucciho.
Aby toho nebolo málo, dal si vytetovať na zadok anjela, ktorý lieta nad hlavou jeho syna, ktorého podobizeň má na tom istom mieste.


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.