Vicemiss 2004 Tatiana Krčméryová sa vrátila z Miss Europe
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 16.3.2005 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Nadšená a plná zážitkov zo súťaže krásy Miss Europe v Paríži sa vrátila slovenská prvá vicemiss 2004 Tatiana Krčméryová.

Nadšená a plná zážitkov zo súťaže krásy Miss Europe v Paríži sa vrátila slovenská prvá vicemiss 2004 Tatiana Krčméryová.
    
Podobne ako pred dvoma rokmi Slovenka Miroslava Luberdová, ktorá skončila ako vicemiss Europe, zabodovala tento rok u porotcov aj Tatiana. Dostala sa totiž do finálovej päťky a podľa jej informácií skončila na treťom mieste. "Netušila som, že to bude taký krásny zážitok. Som veľmi prekvapená. Pekne sa o nás starali a dievčatá boli milé," povedala pre TASR krátko po návrate na Slovensko Tatiana, ktorá vraj ani nedúfala, že sa spomedzi 36 súťažiacich dostane do TOP 12. "Keď som potom postúpila do prvej päťky bola som absolútne šťastná," spomína na sobotňajší finálový večer v Paríži. Samotnému galaprogramu predchádzalo sústredenie dievčat v Tunisku a francúzskych Alpách, kde finalistky točili svoje video-portréty a nacvičovali záverečnú choreografiu. Pri nej im posledný týždeň robila "garde" skupina profesionálnych tanečníkov z Francúzska a práve na svojho tanečného parťáka zo súťaže spomína Tatiana s úsmevom. "Bol to výborný profesionálny tanečník, len bol o hlavu menší, asi tak po moje plecia. Nakoniec sme si však perfektne zatancovali," rozpráva tiež tanečne zdatná Tatiana. Treba poznamenať, že slovenská reprezentantka patrila medzi najvyššie dievčatá v súťaži a okrem iného bola aj finalistkou s najdlhšími vlasmi.
    
Tohtoročnej európskej súťaži krásy predsedala slovenská modelka Adriana Sklenaříková-Karembeau, ktorá finále aj uvádzala. Tatiana však so svojou rodáčkou prišla do kontaktu len ako ostatné dievčatá. Víťazkou Miss Europe sa stala 22-ročná zástupkyňa Nemecka iránskeho pôvodu Shahrivar Shermine. "Mojou favoritkou bola zaujímavá Miss Grécka, ktorá sa však nakoniec nedostala ani do TOP 5," hovorí slovenská vicemiss i Miss Sympatia s tým, že najviac času strávila s českou reprezentantkou Editou Hortovou. Do Paríža prišli Krčméryovú povzbudiť aj piati priatelia z Dolného Kubína a manželia Oklamčákovci, ktorí jej počas finálového galaprogramu tlieskali v takmer štvortisícovom publiku.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.