Mariah Careyová má v New Yorku viac ako 10.000 párov obuvi
Autor(ka) : Jana Konečná
Dátum a čas : 5.4.2005 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Zaujímavú slabôstku prezradila na seba na stránkach nemeckej mutácie denníka Financial Times americká speváčka Mariah Careyová (35).

Zaujímavú slabôstku prezradila na seba na stránkach nemeckej mutácie denníka Financial Times americká speváčka Mariah Careyová (35).
    
V newyorskom apartmán má podľa vlastných slov izbu s viac ako 10.000 pármi topánok. Obuv predstavuje pre divu populárnej hudby čosi ako suvenír. Topánky jej pripomínajú najrôznejšie udeľovania cien, galavečery, nakrúcanie videoklipov alebo cesty za nákupmi. "A aj keď si obúvam iba málo z nich, nedokážem sa s nimi rozlúčiť," pripustila speváčka.
    
Podľa vlastných slov však dokáže rezignovať na vlastnú kolekciu spodnej bielizne Mariah Kiss Kiss, ktorej súčasťou sú medziiným dámske pančuchy s diamantmi v hodnote 24.000 dolárov. "Mám na mysli, že by som si to nikdy neobliekla, aj keď o takýto luxusný tovar skutočne jestvuje záujem na trhu," vysvetlila.
    
Speváčka, ktorá po skvelom štarte zažila aj sériu neúspechov a životných kríz, vidí vlastnú budúcnosť ružovo: Som "single" vo svojich najlepších rokoch a chcem si užiť. Práve to v minulosti údajne pričasto zanedbávala. "Bola som vždy tým sladkým dievčaťom, ktoré sa slušne podriadilo. S tým je teraz koniec. Chcem tým poriadne zakývať," podčiarkla speváčka, ktorá bude jedným z hostí sobotňajšieho udeľovania nemeckých cien Echo v Berlíne.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.