Kurča s baklažánom
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 12.10.2001 13:18
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Nesklameme vás,dnes je zasa na tanieri kuracina.Tentoraz v kombinácii so zdravou zeleninou a pečienkou.Vyskúšala to niektorá z vás ako diétnu stravu?Ktorá áno,nech nám dá vedieť!

2 kurčatá, 4 baklažány, 6 rajčiakov, 150g masla, 0,1L oleja, 50g múky, soľ, čierne korenie

Kurčatá posolíme, okoreníme a upečieme klasickým spôsobom na masle. Očistené baklažány pokrájame na hrubšie plátky, posolíme, obalíme v múke a opečieme dochrumkava v oleji a masle. Opečené baklažány vložíme do ohňovzdornej misy. Na ne poukladáme pokrájané pečené mäso a na mäso pokrájané olúpané čerstvé rajčiaky a pokrájané osmažené kúsky kuracej pečene. To všetko spolu pečieme v rúre ešte niekoľko minút. Posypeme posekanou petržlenovou vňaťou a ešte horúce podávame.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.