Rod Stewart sa stane opäť otcom, pre Penny Lancasterovú to bude prvé dieťa
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 30.5.2005 00:00
Kategória : Rodina
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Stálica hudobnej scény, britský spevák Rod Stewart sa v 60 rokoch stane ešte raz otcom.

Stálica hudobnej scény, britský spevák Rod Stewart sa v 60 rokoch stane ešte raz otcom.

Ako ďalej informuje v dnešnom vydaní denník Daily Mirror, pre Stewartovu snúbenku Penny Lancasterovú (34) to bude prvé dieťa, kým pre verného fanúšika škótskej futbalovej reprezentácie šieste alebo dokonca siedme. Informácie o počte Stewartových potomkov totiž nie sú jednoznačné.
    
Je zaujímavé, že Penny Lancasterová sa ešte pred niekoľkými mesiacmi nechala počuť, že (kedysi tak vitálny) interpret je často veľmi unavený a netúži po ničom inom ako po pokoji. Samotný interpret priznal, že keď si kľakol pred Penny, aby ju požiadal o ruku, apeloval na ňu, aby sa rýchlo rozhodla, pretože ho všetko bolí.
    
Navyše si Rod Stewart, ktorý musel začiatkom mája zrušiť kvôli infekčnému ochoreniu dýchacích ciest plánovaný koncert v Londýne, podľa britskej bulvárnej tlače sťažoval: Čoraz viac pociťujem, že nepatrím už medzi najmladších. Penny Lancasterová vie už od marca, že je v požehnanom stave. Podľa istého priateľa dvojice, sa obaja majú veľmi radi a bábätko ich šťastie iba znásobí. Megahviezdy-šesťdesiatnici z Britských ostrovov to v ostatnom čase skutočne ukazujú všetkým neskôr narodeným, veď vlani sa v 61 rokoch stal otcom aj exBeatle Paul McCartney.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.