Recept na dnes: Ražník
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 5.6.2001 13:10
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  



400g kuracej pečene, 150g anglickej slaniny, 200g paradajok, 60g masla, 0,1L borovičky, bobkový list, mleté čierne korenie, soľ

Umytú kuraciu pečeň a plátky anglickej slaniny napichujeme striedavo s plátkami paradajok a bobkovým listom na oceľovú ihlicu. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a za stáleho otáčania opekáme na ražni. Počas opekania plátky potierame maslom. Ak flambujeme kuraciu pečeň na stole, šťavu podávame osobitne. Pečeň prikryjeme na striebre nad kahanom, zalejeme borovičkou a zapálime. Len čo oheň vzplanie, zalejeme šťavou a podusíme.


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.