Dove
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 6.12.2005 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Máte aj Vy namáhané vlasy z každodenného umývania, fénovania či narovnávania? Nezúfajte, teraz prichádza na trh novinka vlasovej rady Dove.

Máte aj Vy namáhané vlasy z každodenného umývania, fénovania či narovnávania? Nezúfajte, teraz prichádza na trh novinka vlasovej rady Dove.

Radi by sme Vám  tieto novinky Dove predstavili:

Dove posilňujúci šampón pre každodenne namáhané vlasy
(250 ml, odporučená maloobchodná cena 99,90 Sk) chráni pred každodennými škodlivými vplyvmi a dodáva vlasom dennú hydratáciu vrátane dôležitej výživy. Obnovuje vitalitu a lesk vlasov až ku končekom. Výsledkom používania šampónu sú silnejšie, hodvábne lesklé vlasy, ktoré nestrácajú svoj objem.

Dove posilňujúci kondicionér pre každodenne namáhané vlasy
(200 ml, odporučená maloobchodná cena 99,90 Sk) Vám poskytne nevyhnutnú hydratáciu a potrebnú starostlivosť. Prispieva k prevencii ďalšieho poškodenia vlasu a vďaka jemnému zloženiu a pH neutral je vhodný na časté používanie. Vlasy sú vyživované a posilnené až ku končekm.

Ak použijete Dove intenzívnu regeneračnú vlasovú kúru pre suché
a poškodené vlasy (250 ml, odporučená maloobchodná cena 189,- Sk) budú Vaše vlasy bohaté, pevné, hodvábne lesklé, pričom nestrácajú objem. Vmasírujte si krém do umytých vlasov,  nechajte 3 minúty pôsobiť  a dôkladne ich opláchnite.

Táto novinka patrí do radu, ktorý už dobre poznáte a máte overený – Intenzívny rad Dove pre suché a poškodené vlasy.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.