Tabletka pre stále choré bábätká
Autor(ka) : Bc. Mária Juritková
Dátum a čas : 8.2.2006 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Horúce čelo, tečúce soplíky a sklený záblesk v očiach .... Ktorá mama nepozná typické príznaky blížiacej sa choroby jej ratolesti a znovu sa opakujúcu príčinu jej absencie v zamestnaní?

Horúce čelo, tečúce soplíky a sklený záblesk v očiach .... Ktorá mama nepozná typické príznaky blížiacej sa choroby jej ratolesti a znovu sa opakujúcu príčinu jej absencie v zamestnaní?

Prečo?
Zápaly v oblasti nosa, krku, uší, priedušiek, nádchy, angína, zvýšená teplota ... a stále dookola. Mnoho rodičov si iste často kladie otázku prečo. Začnú hľadať príčinu v sebe. Slabo ho obliekam? Má nedostatok vitamínov? Je náchylnejšie na choroby? Neskôr príde na rad i okolie. Nosí to zo škôlky od iných? Má to od susedkiných detí, s ktorými sa často hráva? Príčiny môžu byť rôzne, nie vždy je možné na ne prísť a účinne sa im vyhnúť. Alebo áno?

Červený  pomocník
Asi pred polstoročím prišiel prof. Max Wolf z USA na zaujímavú liečebnú metódu pomocou enzýmov. Vytvoril účinnú kombináciu živočíšnych a rastlinných enzýmov Wobenzym, ktorá výrazne pomáha skracovať dobu liečenia rôznorodých zápalov, opuchov a pomáha zlepšovať imunitu. Čo je však pre rodičov veľkou výhodou – je účinným pomocníkom v boji proti recidívam choroby. Tento preparát v podobe červených tabletiek, založený na prírodnej báze nie je nepriateľom antibiotík, dokonca podporuje ich účinky. Pravdou však je, že väčšina zápalových ochorení nie je spôsobená baktériami – proti ktorým bojujú antibiotiká, ale sú vírusového pôvodu. A práve tu nastupuje tento liek, ktorý účinne pôsobí proti opuchom sliznice, zlepšuje odtok a transport hlienu. U zápalov priedušiek vplyvom Wobenzymu dochádza k skvapalneniu hustého hlienu a k jeho lepšiemu odkašliavaniu.

Zaujímavé výsledky
V roku 2003 sa uskutočnil výskum na 14 pracoviskách detských lekárov v Čechách. Zahŕňal skupinu 346 detí, ktoré často trpeli na zápaly dýchacích ciest. Malí pacienti boli sledovaní v priebehu 12 mesiacov pred a 12 mesiacoch po zahájení podpornej liečby Wobenzymom. V roku po začatí liečby poklesol priemerný počet ochorení na jedno dieťa o 58% a počet nasadenia antibiotík u jedného dieťaťa sa znížil o 68%!
Výsledky z praxe teda hovoria za seba. Ak chcete mať pocit, že ste urobili všetko preto, aby vaše dieťa nebolo tak často choré, zaujímajte sa o systémovú enzymoterapiu a poraďte sa o liečbe Wobenzymom so svojím lekárom.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.