Víťazní Školáci sa zúčastnia zápasu Brazília - austrália na majstrovstvách sveta v nemecku
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 21.2.2006 00:00
Kategória :
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Víťazní Školáci sa zúčastnia zápasu Brazília - austrália na majstrovstvách sveta v nemecku

Do konca februára majú všetky základné školy a viacročné gymnázia možnosť prihlásiť sa do druhého ročníka futbalového turnaja Coca-Cola Školský pohár. Na víťazný tím čaká atraktívna cena – niekoľkodňový zájazd do Nemecka spojený s účasťou na zápase Brazília verzus Austrália na Majstrovstvách sveta. Na Slovensku sa minulého ročníka Coca-Cola Školský pohár zúčastnilo 745 škôl.

Tento rok čaká na víťaza atraktívny zájazd do Nemecka – 16 hráčov a dvaja tréneri  sa môžu tešiť na zaujímavý zápas Brazília verzus Austrália, ktorý sa bude hrať 18. júna v Mníchove.

Coca-Cola Školský pohár je najväčšia školská futbalová súťaž  v Slovenskej republike, ktorá sa hrá prevažne na veľkých, trávnatých, futbalových ihriskách. Turnaj je určený pre žiakov vo veku 12 až 16 rokov, to znamená druhý stupeň základných škôl a 1. až 4. triedy viacročných gymnázií. Uzávierka prihlášok do Coca-Cola Školského pohára je do konca februára. Školy už dostali prihlášky a môžu sa zaregistrovať aj cez webovú stránku: www.coca-colapohar.sk alebo telefonicky na čísle 02/6241 1665.

V mesiacoch marec až máj sa uskutočnia najskôr kvalifikačné turnaje za účasti štyroch tímov, a potom regionálne vyraďovacie kolá. Finále súťaže sa odohrá za účasti šiestich najlepších tímov koncom júna v Bratislave.

Aj v tomto ročníku Coca-Cola Školského pohára je pre všetkých prihlásených pripravených veľa zaujímavých cien. Ceny získajú všetci hráči tímov, každá prihlásená škola a tréneri. Družstvá, ktoré skončia na druhom až štvrtom mieste získajú športové vybavenie v hodnote 50 000, 30 000 a 20 000 slovenských korún. 

Záštitu nad akciou prevzal súčasný minister školstva Slovenskej republiky Mgr. László Szigeti.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.