Pečená ryba s bylinkami |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 3.4.2006 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Na prípravu tohto jedla môžete použiť akúkoľvek čerstvú morskú či sladkovodnú rybu, pokiaľ si ju necháte v predajni očistiť, budete to mať s prípravou naozaj veľmi jednoduché. | ||
Na prípravu tohto jedla môžete použiť akúkoľvek čerstvú morskú či sladkovodnú rybu, pokiaľ si ju necháte v predajni očistiť, budete to mať s prípravou naozaj veľmi jednoduché. Ingredencie: 1 očistenú a vypitvanú čerstvú rybu (približne 2 kg) Príprava Pečte približne pol hodinky, pokiaľ nieje mäso v najhrubších častiach dobre prepečené. Pri servírovaní opatrne oddeľte kožu, potom naddvihnite kúsok mäsa a oddeľte ho od chrbtovej kosti. Z každej polovičky ryby by ste mali získať dve porcie. Rozdeľte na tanieriky a podávajte ozdobené plátkami pečených citrónov. Vylepšováčik: Rybu natretú olivovým olejom, naplnenú cesnakom, bylinkami a citrónom môžete naložiť do nádoby a vložiť do chladničky už osem hodín pred pečením, čím chuť ingredencií presiakne mäskom a výsledná chuť bude fantastická. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |