Cukríky „Brixx“ – hravé želatínové domino spoločnosti HARIBO SK |
||
Autor(ka) : Miriam Kuhlová Dátum a čas : 18.5.2006 00:00 Kategória : Zdravie WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Spoločnosť HARIBO SK potvrdila svoju povestnú hravosť novými cukríkmi „Brixx“ z ovocného kandizovaného želé. Želatínové tehličky červenej, žltej a zelenej farby sú plnené jemným penovým cukrom. Želatínové domino má príchuť jahody, citrónu a jablka. | ||
Spoločnosť HARIBO SK potvrdila svoju povestnú hravosť novými cukríkmi „Brixx“ z ovocného kandizovaného želé. Želatínové tehličky červenej, žltej a zelenej farby sú plnené jemným penovým cukrom. Želatínové domino má príchuť jahody, citrónu a jablka. „Cukríky „Brixx“ zaujmú predovšetkým milovníkov sladkokyslých želatínových cukríkov,“ hovorí obchodný a marketingový riaditeľ spoločnosti HARIBO Aleš Aldo Koláček. „Cukríky obsahujú kyselinu jablčnú – prírodnú kyselinu, ktorá sa objavuje napr. v kvasenom jablčnom mušte. Ďalej v „Brixx“ nájdete karnaubský vosk, čo je rastlinný vosk získavaný z palmových listov,“ dodáva pán Koláček. Cukríky „Brixx“ sú ovocným kandizovaným želé v tvare tehličiek pre malých aj veľkých. Na výrobu cukríkov sa používajú prevažne suroviny na prírodnej báze. Výrobok obsahuje špičkovú želatínu, ktorá podporuje rast vlasov, nechtov a prianznivo ovplyvňuje organizmus. V obchodnej sieti sú v predaji v balení 200 g za MOC 51,90 SKK. Želatína poskytuje štyri aminokyseliny potrebné pre tvorbu kolagénu. Pokiaľ je množstvo týchto aminokyselín v organizme dostačujúce, kolagén sa dobre obnovuje a tým zabezpečuje dobrý stav kože, vlasov, kĺbnych chrupaviek, šliach, všetkých väzivových tkanív a ciev. Nakoľko je však v našom jedálničku zdrojov kolagénnych aminokyselín málo, vyplatí sa hľadať ich ďalšie zdroje v rôznych potravinách a náš jedálniček tak nimi dopĺňať. Kolagén je nevyhnutný predovšetkým v detstve a dospievaní na tvorbu kostí, pretože vytvára sieť pre ukladanie vápnika. V dospelosti chráni naše kĺby pred artrózou. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |