Zapečené strigoloni s aljašským lososom, paradajkami, mozzarelou a parmezánovou omáčkou |
||
Autor(ka) : Miriam Kuhlová Dátum a čas : 6.7.2006 10:35 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Paradajky orestujeme na šalotke a cesnaku. Pridáme lososa, mozzarellu, bazalku, soľ a korenie. Všetko spolu zamiešame s uvarenými cestovinami. Zo smotany a parmezánu si urobíme omáčku, ktorou zalejeme cestoviny v miske a zapekáme cca 15 min. | ||
2 ks aljašského lososa Paradajky orestujeme na šalotke a cesnaku. Pridáme lososa, mozzarellu, bazalku, soľ a korenie. Všetko spolu zamiešame s uvarenými cestovinami. Zo smotany a parmezánu si urobíme omáčku, ktorou zalejeme cestoviny v miske a zapekáme cca 15 min. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |