Fettuccine s aljašským lososom a smotanovo–bazalkovou omáčkou |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 20.7.2006 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Šalotku orestujeme, zalejeme bielym vínom, pridáme lososa, bazalku, soľ, korenie, tabasco a zjemníme smotanou. Do omáčky zamiešame cestoviny. | ||
(4 osoby) 3 ks aljašského lososa 0,5 kg cestovín fettuccine 0,08 l olivového oleja 0,01 kg šalotky 0,01 kg bazalky 0,05 l bieleho vína smotana na šľahanie soľ, tabasco mleté čierne korenie Šalotku orestujeme, zalejeme bielym vínom, pridáme lososa, bazalku, soľ, korenie, tabasco a zjemníme smotanou. Do omáčky zamiešame cestoviny. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |