Nové jesenné a zimné kolekcie v Bepone
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 10.10.2006 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Najväčšia slovenská sieť predajní pančúch a ponožiek Bepon a luxusná predajňa Golden Point ponúkajú nové kolekcie pančúch, ponožkového tovaru a textilu pre jeseň a zimu 2006/2007. Tohtoročná sezóna sa ponesie v tmavších pastelových farbách s dôrazom na elegantnú príťažlivosť a koketne vzrušujúci dizajn. Módnou farbou jesene je sýta petrolejová.

Najväčšia slovenská sieť predajní pančúch a ponožiek Bepon a luxusná  predajňa Golden Point ponúkajú nové kolekcie pančúch, ponožkového tovaru a textilu  pre jeseň a zimu 2006/2007. Tohtoročná sezóna sa ponesie v tmavších pastelových farbách s dôrazom na elegantnú príťažlivosť a koketne vzrušujúci dizajn. Módnou farbou jesene je sýta petrolejová.

V predajniach Bepon sa už dnes môžete stretnúť s novou ponukou spoločnosti Golden Lady. Pri pančuchách tejto značky sú v popredí jesenné tmavšie a zemitejšie farby. Dominuje zelená a hnedá. Z námorníckeho leta sa do jesenných kolekcií preniesla aj obľúbená tmavomodrá farba. Vzory sú jemné, ide skôr o skrytý prúžok a jemné vlnovky, ktoré zdôrazňujú ženské línie lýtok a nohy robia veľmi atraktívnymi. V ponuke Golden Lady nájdete ako novinku aj bielo-krémové nepriehľadné pančuchy s jemným vzorovaním.

Kolekcia SISI prináša na jesennú sezónu výraznejšie vzory, ktoré sú určené najmä mladým ženám a dámam s chuťou experimentovať. Pančuchám dominuje stále aktuálny prúžok, výrazne sa presadzuje aj kockovaný vzor a stálicou v ponuke ostáva tradičná a stále žiadaná čipka. Novinkou na trhu je kombinácia rovnakých pančúch spolu s vrchným oblečením –tričkom a rolákom. Aktuálnou a veľmi módnou je sýta petrolejová farba, v ktorej SISI ponúka kolekcie aj s obľúbeným čipkovaným vzorom. Príťažlivú petrolejovú kombináciu nájdete aj na štýlových tričkách a rolákoch. Tieto kolekcie sa vyznačujú rafinovanou jednoduchosťou s dôrazom na detail a zároveň veľmi dobrou kombinovateľnosťou. Tieto modely však nájdete len v exkluzívnej predajni Golden Point.

Značka OMSA  ponúka na novú sezónu jemné pastelové farby a decentné vzory. Okrem módnych zemitých farieb a na sezónu absolútne aktuálnej petrolejovej farby ponúka kolekcia OMSA aj skutočné chuťovky pre odvážne dámy v podobe fialovej, bordovej, či oranžovej farebnosti. Okrem pančúch sa OMSA špecializuje aj na nadkolienky, samodržiace pančuchy a ultramoderné legíny.

Jesenná módna kolekcia pokračuje v trende zdôrazňujúcom eleganciu a príťažlivosť ženy. Farbám dominujú tmavšie, zemité odtiene, hitom je sýta petrolejová farba. Svoju zlatú éru zažívajú vzory, od jemných až po náročné a zaujímavé tvary, ktoré zdôrazňujú eleganciu ženskej nohy a neraz priam priťahujú zrak. Pančuchy z nových kolekcií sú aj bedrového strihu, dajú sa teda bez problémov kombinovať aj so sexy oblečením, bedrovými nohavicami a kratšími tričkami. Pri večernom a spoločenskom oblečení sa zo súčasných trendov dá odporučiť široký výber pančúch s jemným leskom, ktorý dodáva nohám eleganciu.

V mužskej móde však stále vládne klasika, s novými, rovnako tmavšími farbami prichádza aj overený výrobca luxusných pánskych ponožiek BURLINGTON.

V oblečení pre deti dominujú farebné, veľké vzory, populárne sú aj maskáčové pančuchy.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.