Pstruh na rošte
Autor(ka) : Natália Križova
Dátum a čas : 17.10.2000 03:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ďalší recept od Zlatého orla ...


Potrebujeme:
Pitvaný pstruh, maslo, bylinkové maslo, soľ, hladká múka na zaprášenie a citrón na pokvapkanie.

Postup:
Pitvaného pstruha umyjeme, pokvapkáme citrónom a vytrieme soľou. Zľahka ho zaprášime hladkou múkou, aby mal po opečení na rošte chrumkavú kôrku. Opečeného pstruha podávame s citrónom a bylinkovým maslom. Bylinkové maslo získame, ak rozotrieme maslo s našimi obľúbenými bylinkami a s nadrobno posekanou pažítkou. Spracujeme ho do formy a necháme v chlade stuhnúť. Jedlá zdobíme ružičkami, lístkami alebo lupienkami z neho.

Dobrú chuť...


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.