Pstruh na rošte |
||
Autor(ka) : Natália Križova Dátum a čas : 17.10.2000 03:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Ďalší recept od Zlatého orla ... | ||
Potrebujeme: Pitvaný pstruh, maslo, bylinkové maslo, soľ, hladká múka na zaprášenie a citrón na pokvapkanie. Postup: Pitvaného pstruha umyjeme, pokvapkáme citrónom a vytrieme soľou. Zľahka ho zaprášime hladkou múkou, aby mal po opečení na rošte chrumkavú kôrku. Opečeného pstruha podávame s citrónom a bylinkovým maslom. Bylinkové maslo získame, ak rozotrieme maslo s našimi obľúbenými bylinkami a s nadrobno posekanou pažítkou. Spracujeme ho do formy a necháme v chlade stuhnúť. Jedlá zdobíme ružičkami, lístkami alebo lupienkami z neho. Dobrú chuť... ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |