Zdravé kosti, svaly a kĺby
Autor(ka) : Zuzana Zúbeková
Dátum a čas : 1.3.2007 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Reader´s Digest prináša knižnú novinku z oblasti starostlivosti o zdravie. Prehľadná príručka obsahuje informácie a rady súvisiace s pohybovým ústrojenstvom.

Reader´s Digest prináša knižnú novinku z oblasti starostlivosti o zdravie. Prehľadná príručka obsahuje informácie a rady súvisiace s pohybovým ústrojenstvom. 
             
Kosti, svaly a kĺby tvoria základný oporný systém nášho tela. Starostlivosť o ne je nielen dôležitou prevenciou ale aj kľúčom k tomu, aby ste po celý život zostali silní a aktívni, odolnejší a celkovo zdravší. Pozornosť médií je v súčasnosti obrátená hlavne smerom k stravovaniu a prevencii srdcovocievnych ochorení. Značná časť populácie však trpí rôznymi problémami, ktoré súvisia s pohybom. Či sú to bolesti kĺbov, chrbtice, opuchy, ochabnuté svalstvo alebo osteoporóza, ľudia príznaky a hrozby často podceňujú. Cieľom tejto knihy je ukázať čitateľovi, že aj v tejto oblasti je veľká časť úspechu v našich rukách. Problémy s pohybom totiž nemusia nevyhnutne súvisieť s vekom, a určite sa s nimi netreba len tak zmieriť.

Kniha Zdravé kosti, svaly a kĺby vám napríklad poradí:

· Ako sa zbaviť drobných každodenných bolestí
· Ako sa starať o svoj chrbát, bedrá a kolená
· Ako sa starať o zdravý vývoj svalov a kostí u detí
· Ako potlačiť príznaky artritídy
· Ako výživa ovplyvňuje silu kostí, svalov a kĺbov
· Ako sa cítiť a vyzerať lepšie
 
Pružné telo a radosť zo zdravého pohybu nie je vždy samozrejmosťou. Stačí však malé úsilie, mnohé problémy netreba riešiť liekmi. Táto kniha vysvetľuje jednoduchú a efektívnu cestu ako si udržať celoživotnú pohyblivosť, od šetrných cvikov, ktoré môžete začleniť do svojho každodenného programu, a tipov na jednoduchú zdravú výživu až po praktické rady na liečbu mnohých špecifických zdravotných ťažkostí.

 


 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.