Také to domáce žuvanie v novom obale
Autor(ka) : Jana Čahojová
Dátum a čas : 20.4.2007 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Značka Orbit prichádza od apríla s ďalšou novinkou vo svojej ponuke. Po praktickom balení v dóze domov, do auta a do kancelárie na „také to domáce žuvanie“, prichádza Orbit s novou, náhradnou náplňou.

Značka Orbit prichádza od apríla s ďalšou novinkou vo svojej ponuke. Po praktickom balení v dóze domov, do auta a do kancelárie na „také to domáce žuvanie“, prichádza Orbit s novou, náhradnou náplňou.

Plastové balenie je ideálne pre použitie žuvačiek v aute a je takisto neprehliadnuteľné na pracovnom stole v kancelárii, alebo doma. Čo ale robiť v prípade, že sa nám žuvačky v plastovej dóze minú? Môžeme si jednoducho kúpiť Orbit náhradnú náplň s 50 dražé, ktorú môžno doplniť do príslušnej Orbit dózy.

Žuvačky Orbit v plastovej dóze sú ponúkané v troch príchutiach-Peppermint, Spearmint a Watermelon. Nové Orbit náhradné náplne ponúkajú tieto tri najobľúbenejšie príchute v ľahko použiteľnom balení pre opätovné naplnenie Orbit dózy. Nemusíme sa tak starých dóz zbavovať a náplne budú cenovo výhodnejšie ako nakupovanie nového balenia Orbit dózy. Odporúčaná cena náhradnej náplne je 59,90,- Sk.

Portfólio výrobkov Orbit obsahuje:
Orbit základná rada znižuje riziko zubného kazu, dostanete ju v príchutiach Peppermint, Spearmint, Strawberry, Apple, Sweet Mint, Cherry Mint a Grapefruit, Cinnamint a Watermelon, odporúčaná cena je 14,50 Sk;
Orbit pre deti s kalciom posilňuje detskú zubnú sklovinu v príchuti Classic, odporúčaná cena  je 12,50 Sk;
Orbit White s obsahom bikarbonátu pomáha udržiavať biele zuby, odporúčaná cena  je 16,50 Sk;
Orbit Professional Strong Mint, Fresh Mint, White a Herbal Mint s obsahom špeciálnych mikrogranúl čistí zuby tak, že to zbadáte, odporúčaná cena je 16,50 Sk;
Orbit Drops cukríky bez cukru, ktoré neškodia zubom, v príchutiach Wild Fruit, Wild Mint, Nature Mint, Lemon Mint, Orange Mint, Watermelon, odporúčaná cena  je 19,80 Sk;
Orbit v dóze ponúka spotrebiteľom praktické a originálne balenie s 50-timi kusmi dražé v príchutiach Peppermint, Spearmint a Watermelon, odporúčaná cena  je 69,90 Sk.

Orbit znižuje riziko vzniku zubného kazu až o 40%. www.orbitklub.sk

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.