Kozmetická značka Dove hľadá úprimnú krásu v každom veku
Autor(ka) : Gabriela Richnavská
Dátum a čas : 9.7.2007 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Nový produktový rad Dove pro•age – prirodzená krása bez hraníc Žiadna žena by nemala mať pocit, že starnutie je štádium nášho života, ktorého by sme sa mali báť a byť z neho nešťastné. Spoločnosť Unilever, značka Dove sa snaží tento postoj, ktorý je, bohužiaľ, u žien v zrelom veku veľmi častý, zmeniť. Namiesto toho, aby ženy v rokoch mali strach a boli nešťastné z toho, že starnú, značka Dove sa snaží poukázať na kladné stránky tohto krásneho obdobia nášho života. Snaží sa inšpirovať ženy, aby zrelý vek chápali ako niečo vzrušujúce a nové. Ako vek, ktorý si konečne môžu užiť plnými dúškami!

Nový produktový rad Dove pro•age – prirodzená krása bez hraníc Žiadna žena by nemala mať pocit, že starnutie je štádium nášho života, ktorého by sme sa mali báť a byť z neho nešťastné. Spoločnosť Unilever, značka Dove sa snaží tento postoj, ktorý je, bohužiaľ, u žien v zrelom veku veľmi častý, zmeniť. Namiesto toho, aby ženy v rokoch mali strach a boli nešťastné z toho, že starnú, značka Dove sa snaží poukázať na kladné stránky tohto krásneho obdobia nášho života. Snaží sa inšpirovať ženy, aby zrelý vek chápali ako niečo vzrušujúce a nové. Ako vek, ktorý si konečne môžu užiť plnými dúškami!

„Sme presvedčení o tom, že krása ženy nemá s rokmi nič spoločné a že žena môže byť krásna v každom veku. Značka Dove neustále pokračuje v myšlienke, že skutočná krása ženy sa skrýva v každej z nás, a to aj napriek tomu, že nemáme dvadsať rokov a ani také miery, aké nám diktujú súčasné módne trendy,“ hovorí Lenka Jůzová (Čubrová), brand-manažérka značky Dove.

Na rozdiel od ostatných „anti-aging“ výrobkov, ktoré sa snažia zrelý vek potlačiť a sľubujú zázraky, nové výrobky pro•age kozmetickej značky Dove s procesom starnutia spolupracujú. Dodávajú zrelej pokožke presne tú starostlivosť, ktorú potrebuje, a to bez zbytočných a nereálnych sľubov o okamžitom omladnutí. Postupne sa ženská pokožka vekom stáva tenšou a citlivejšou a stráca svoju prirodzenú schopnosť obnovovať sa. Preto je dôležité poskytnúť jej špeciálnu starostlivosť. Podstatné je nesľubovať procesy a pôsobenie na pokožku, ktoré nie sú
reálne. Značka Dove si zakladá na tom, že sa snaží zrelú pokožku vďaka pôsobeniu svojich nových výrobkov pro•age čo najdlhšie udržať v tom najlepšom stave a dodať jej potrebnú výživu a podporu. Je dôležité si uvedomiť, že rýchlejšie starnutie našej pokožky je v súčasnosti spôsobené naším životným štýlom, rôznymi vnútornými faktormi, ktoré na pokožku pôsobia, a v neposlednom rade tiež pravidelnosťou starostlivosti o ňu. Preto si treba uvedomiť, že ak sa budeme našej pokožke pravidelne venovať a používať výrobky zodpovedajúce jej veku, tak v minimálnej nutnej miere zaistíme to, že bude vyzerať určite zdravšie, než ju väčšina z nás má.

Produkty Dove pro•age presne vyhovujú potrebám pokožky, spojeným so zmenami, ktorými zrelá pokožka každej ženy prechádza. Rad kozmetiky Dove pro•age totiž  obsahuje unikátne zložky, ktoré zrelej pokožke prospievajú a blahodarne na ňu pôsobia.

Produktový rad Dove pro•age ponúka telovú a kúpeľovú kozmetiku, konkrétne telové mlieko s olejom, sérum na krk a dekolt, krém na ruky a sprchovací gél. Kompletný rad štyroch výrobkov pre dokonalú starostlivosť s jedinečným zložením, obohateným o olejové zložky, tak zabezpečia dokonalú hydratáciu pokožky – olivový olej a glycerín prinášajú pocit nádherne hebkej pokožky.

Dove pro•age telové mlieko s olejom práve z tohto dôvodu obsahuje zvýšené množstvo glycerínu a olivový olej. Glycerín pokožku zvláčňuje a dodáva jej pružnosť. Olivový olej obsahuje lipidy, a preto pokožku revitalizuje a poskytuje jej ochranu před vysúšaním. Výsledkom je dôkladná a hlboká hydratácia a pružnosť pokožky zrelej ženy.

Krk a oblasť dekoltu sú náchylnejšie na tvorbu vrások a tým aj na vysúšanie pokožky. Preto tieto partie potrebujú špeciálnu starostlivosť. Dove pro•age sérum na krk a dekolt obsahuje zvláčňujúce prvky a pokožku dokonale hydratuje. Zároveň zlepšuje štruktúru pokožky, čím zlepšuje jej absorpčnú schopnosť a zanecháva ju hladšiu a jemnejšiu.

Dove pro•age krém na ruky poskytuje ženským rukám okamžitú výživu a regeneráciu. Vyznačuje sa unikátnym zložením, pričom v receptúre jednu z hlavných úloh hrajú AHA kyseliny, také dôležité pre našu pokožku. Ich hlavná funkcia spočíva v tom, že predovšetkým zabraňujú odumieraniu buniek v pokožke. Radikálne sa obmedzuje výskyt pigmentových škvŕn a vrások. Účinná látka glycerín hydratuje a regeneruje pokožku.

Rovnako dôležitý pre zrelú pokožku je výber sprchovacieho gélu. Bežné sprchovacie gély môžu citlivú pokožku ľahko oslabiť a presušiť. Používaním Dove pro•age sprchovacieho gélu zostane vaša pokožka prirodzená a bude sa môcť zdravo obnovovať. Každodenným používaním produktov pro•age teda poskytnete pokožke potrebnú dávku hydratácie, ktorá je v zrelom veku ešte dôležitejšia ako predtým. Vaša pokožka dosiahne zdravý vzhľad, bude jemnejšia a pružnejšia. Pripravme sa teda na zmenu, nechcime bojovať proti času. Doprajme si lepší a zdravší pocit.

Značka kozmetiky Dove v spolupráci s odborníkmi realizovala medzi ženami vo veku nad 50 rokov prieskum týkajúci sa ich názorov na pocity spojené s vekom. Výsledky ukazujú, že 87 % žien sa cíti príliš mlado na to, aby si pripadali staré. A majú pravdu.

Vek ako určujúci faktor toho, či je žena považovaná za krásnu, je jedným z najväčších myšlienkových stereotypov. Prieskum tiež ukázal, že ak by médiá reflektovali zloženie populácie, ženy nad 50 rokov by vlastne takmer neexistovali.

Uvedením produktov pro•age na trh sa značka Dove komunikačne stále drží myšlienky svojej Kampane za skutočnú krásu. Chce viesť dialóg o kráse, ktorá  rozhodne nepatrí výhradne k mladosti. Cieľom výrobkov radu pro•age nie je vracať päť vaše biologické hodiny, ale poskytnúť tie najlepšie podmienky vašej zrelej pokožke. Prostredníctvom starostlivosti, ktorú ponúka nový rad Dove pro•age, chce značka Dove inšpirovať ženy, aby vo svojom veku videli skvelú možnosť, ako zažiť niečo nové a vzrušujúce.


 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.