Televízna šou Hodiny deťom preniesla radosti za plnú Hugovu čiapku
Autor(ka) : Katarína Prigodová
Dátum a čas : 10.12.2007 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Dvojhodinová televízna šou Hodiny deťom, ktorú včera večer v priamom prenose odvysielala Jednotka Slovenskej televízie, priniesla Mikulášskych balíčkov za plnú Hugovu čiapku. Počas nej sa vyzbierala vyššia suma ako minulý rok - 4 735 264 Sk, ktorá bude na MDD celá rozdelená na pomoc deťom.

Dvojhodinová televízna šou Hodiny deťom, ktorú včera večer v priamom prenose odvysielala Jednotka Slovenskej televízie, priniesla Mikulášskych balíčkov za plnú Hugovu čiapku. Počas nej sa vyzbierala vyššia suma ako minulý rok - 4 735 264 Sk, ktorá bude na MDD celá rozdelená na pomoc deťom.

Po prvýkrát sa vysielalo mimo televízneho štúdia, z priestorov bratislavskej Starej tržnice v réžii Petra Nuňéza. Hodina deťom spojila nielen moderátorov všetkých 4 televízií – STV, Markízu, JOJ, TA3, ale aj ich riaditeľov, ktorí sedeli vedľa seba ako „telefonujúci poslovia“ celé 2 hodiny. A mali naozaj čo robiť, lebo telefóny, ktorými diváci prispievali na zbierku sumou 55 Sk, vyzváňali celý večer. K Hodine deťom sa pridalo približne 100 vystupujúcich, ktorí rozdávali dobrú náladu a veľa radosti. Daniel Dangl, ktorý džentlmensky zobral na seba stávku pani riaditeľky Nadácie pre deti Slovenska, je určite rád, že neprišiel o vlasy v tomto zimnom období. Lucia Štasselová sa totiž stavila s publikom, že keď sa vyzbiera viac ako 5 miliónov, nechá sa ostrihať dohola.
Nadácia pre deti Slovenska ďakuje všetkým, ktorí pomohli pripraviť krásny večer a darcom za ich štedrosť a krásne želania pre všetky deti Slovenska. Pomoc nám pristane!
Prispieť na zbierku Hodiny deťom je možné aj po televíznej šou, kedykoľvek počas roka. Výsledky zbierky 9. ročníka Nadácia pre deti Slovenska vyhlási v deň Hugových menín, 1. apríla 2008. Na MDD budú všetky vyzbierané finančné prostriedky rozdelené cez Grantový program Hodina deťom na potrebné projekty na pomoc deťom a mladým ľuďom rovnomerne do všetkých regiónov Slovenska. Príspevky, ktoré prídu po uzavretí účtu 31. marca 2008, budú zarátané do ďalšieho ročníka. Organizácie sa môžu uchádzať o podporu od 10. decembra, keď Hodina deťom otvorí  9. ročník grantového kola.

Prispieť na Hodinu deťom môžete kedykoľvek počas roka:
• poslaním SMS na číslo 800 v sieti Orange Slovensko a T- Mobile Slovensko (v hodnote 55 Sk)
• telefonicky na číslo 18 222 v pevnej sieti Slovak Telekom (v hodnote 55 Sk)
• cez bankomaty Slovenskej sporiteľne a bankomaty bánk, ktoré spravuje spoločnosť First Data International (UniCredit Bank, DEXIA banka, Poštová banka, Ľudová banka)
• na účet Hodiny deťom 222 200 200 / 0900, ktorý je vedený v Slovenskej sporiteľni
• v mzdovej učtárni svojho zamestnávateľa
• cez internet na www.hodinadetom.sk


O Hodine deťom
Hodina deťom je celoročná a celonárodná verejná zbierka Nadácie pre deti Slovenska, ktorá už 9. rok pomáha a podporuje všetky deti na Slovensku. Poukazuje na problémy detí a mladých ľudí, podporuje stabilizáciu organizácií a ich projekty zamerané na skvalitňovanie života detí a mládeže, v spolupráci s odborníkmi organizuje odborné prednášky, workshopy a poskytuje odborné poradenstvo. Realizácia aktivít, mediálna kampaň a propagačné materiály vďaka partnerskej podpore nie sú financované z vyzbieraných peňazí. Každá vyzbieraná koruna je využitá na pomoc deťom.
www.hodinadetom.sk

O Nadácii pre deti Slovenska
Sme jedna z najväčších mimovládnych neziskových organizácií s celoslovenskou pôsobnosťou zameraná na mnohostranný rozvoj detí a mladých ľudí. Budujeme partnerstvá, podporujeme kvalitné projekty, ktoré poskytujú  priamu pomoc, systematicky sa venujeme prevencii a tiež vzdelávaniu dospelých, ktorí pracujú s deťmi. Sme súčasťou celosvetovej siete nezávislých partnerských organizácií pre deti a mladých ľudí, ktorej iniciátorom je International Youth Foundation z USA. Od svojho vzniku do konca roka 2006 sme podporili 1 366 projektov celkovou sumou 111 976 936,50 Sk. www.nds.sk



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.