24 karátová starostlivosť pre pleť ako Kleopatra
Autor(ka) : Osuská Jana
Dátum a čas : 2.4.2008 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Na to, aby ženy dosiahli krásu a mladý vzhľad pokožky sa používajú rôzne vzácne ingrediencie. Dokonca aj tie najvzácnejšie akou je napríklad zlato. Dvadsaťštyri karátová pleťová maska s celou 80 minútovou procedúrou vyjde ženu bažiacej po kráse na 350 dolárov. Nie však u nás ale napríklad v Charleston Place wellness hoteli, kde ju zákazníkom ponúkajú práve v tejto cene. Zákazníčke priložia na pokožku jemné čiastočky zlata, ktorými sa vykonáva masáž.

Na to, aby ženy dosiahli krásu a mladý vzhľad pokožky sa používajú rôzne vzácne ingrediencie. Dokonca aj tie najvzácnejšie akou je napríklad zlato. Dvadsaťštyri karátová pleťová maska s celou 80 minútovou procedúrou vyjde ženu bažiacej po kráse na 350 dolárov. Nie však u nás ale napríklad v Charleston Place wellness hoteli, kde ju hosťom ponúkajú práve v tejto cene. Zákazníčke priložia na pokožku jemné čiastočky zlata, ktorými sa vykonáva masáž.

Použitie zlata na kozmetické účely svoje historické korene. Kleopatra vraj spávala so zlatou maskou každú noc a čínske ženy vznešeného pôvodu používali zlaté valčeky na masáž pokožky. To, že sa dostáva opäť do popredia súvisí s trendom používania čo najkvalitnejších a najluxusnejších prísad do kozmetických produktov ako napríklad kaviáru, či ikier jesetera, ktoré sa používajú v kozmetickej značke, ktorú obľubuje Angelina Jolie. Produkty na báze diamantov a perál sú tiež dostupné a teší sa z nich napríklad Madonna.

Nový produkt na báze zlata zažíva svoj boom v Amerike. Výrobca, ktorým je japonská spoločnosť UMO, garantuje výsledok v podobe jemnejšej a pružnejšej pokožky. Účinky vraj spočívajú v odstránení vrások, redukcii toxínov a rýchlejšiemu obnovovaniu buniek pokožky. Samotná procedúra znie však dosť komplikovane. Spája antické poznatky s modernou technológiou na to, aby sa čiastočky čo najefektívnejšie vstrebali do pokožky.

Procedúra sa začína dôkladným čistením a lymfodrenážou s použitím GAMA PGA- čo je horúca novinka v kozmetickom priemysle- veľmi účinná hydratačná zmes. Po tom sa použije technológia Nano Mist- špeciálny systém naparovania pokožky, ktorý zabezpečí uvoľňovanie účinných látok. Napokon sa pristúpi k aplikácii 24 karátovej zlatej zmesi, ktorá sa jemne vmasíruje do pokožky.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.