NOVÝ VIDEOKLIP MIRA JAROŠA K SINGLU TLAKOVÁ NÍŽ
Autor(ka) : Miriam Kruhlová
Dátum a čas : 10.4.2008 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

V týchto dňoch sa do televízií dostáva nový klip Mira Jaroša k úspešnému singlu Tlaková níž. Videoklip k pesničke sa natáčal v starom opustenom sklade pri Prešove počas veľmi chladného dňa. Emotívna, pochmúrna pesnička hovorí o krachujúcom vzťahu, v ktorom sa dvaja ľudia dostávajú do slepej uličky a majú sa rozhodnúť či to spolu skúsia „ťahať“ ďalej alebo to vzdajú. Vo videoklipe okrem Mira účinkuje aj jeho kapela a príbeh je prepletený ukážkami rôznych druhov "tlakových níží" zo života bežných ľudí.

V týchto dňoch sa do televízií dostáva nový klip Mira Jaroša k úspešnému singlu Tlaková níž. Videoklip k pesničke sa natáčal v starom opustenom sklade pri Prešove počas veľmi chladného dňa. Emotívna, pochmúrna pesnička hovorí o krachujúcom vzťahu, v ktorom sa dvaja ľudia  dostávajú do slepej uličky a majú sa rozhodnúť či to spolu skúsia „ťahať“ ďalej alebo to vzdajú. Vo videoklipe okrem Mira účinkuje aj jeho kapela a príbeh je prepletený ukážkami rôznych druhov "tlakových níží" zo života bežných ľudí.

"Podľa mňa zažil takúto vec v živote každý z nás. Nie všetko v živote vychádza tak, ako by sme chceli. Sám som párkrát zažil "tlakovú níž", ale život ide ďalej a treba sa s tým vyrovnať.", hovorí Miro Jaroš.

Spevák svoje slová potvrdzuje tým, že si momentálne pokojne užíva život, dáva dokopy kapelu a teší sa na promo aktivity spojené s novým albumom.  Aktuálny singel Tlaková níž
totiž vrátil Jaroša na scénu po takmer dvojročnej pauze. Vďaka tejto skladbe sa Miro zaradil medzi najviac hraných interpretov v slovenských rádiách a podpísal novú zmluvu s medzinárodným vydavateľstvom EMI.

Tlaková níž  je prvým singlom z Mirovho nového albumu, ktorý dostal rovnomenný názov. Momentálne začína táto skladba s kladnými reakciami rotovať aj vo vysielaní českých rádií. Okrem toho sa v týchto dňoch dostáva do slovenského éteru nový singel z albumu a má názov Obyčajný.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.