Marocké kuracie prsia na kuskuse |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 25.4.2008 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Kuracie prsia sú obľúbenou víkendovou bleskovkou s ktorej sa dajú pripraviť aj lákavé exotické pokrmy. Stačí trocha korenia alebo nezvyčajná príloha- napríklad kuskus. | ||
Kuracie prsia sú obľúbenou víkendovou bleskovkou z ktorej sa dajú pripraviť aj lákavé exotické pokrmy. Stačí trocha korenia alebo nezvyčajná príloha- napríklad kuskus. Prísady: 600 g kuracích pŕs nakrájaných na plátky Príprava: Na veľkej panvici rozpáľte olej a vložte kuracie mäso tak, aby sa kúsky neprerývali. Posypte korením a o minútku prevráťte na druhú stranu. Dajte zovrieť vodu. Kuskus nasypte do nádoby, prelejte vodou podľa návodu a nechajte mäknúť. Bujón vložte do nádoby s horúcou vodou, vývarom polejte mäso na panici. Pridajte marhuľový džem fazuľky a olivy, dochuťte soľou a rascou. Na miernom ohni nechajte zmäknúť mäso a po uvarení prihoďte koriander. Na misky naberte kuskus a naň naložte zmes z panvice.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |