Peèený losos s restovanými zemiakmi, dusenou brokolicou |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 4.9.2008 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Lososa očistíme a nakrájame na porcie. Osolíme, okoreníme hrubozrnným korením a ugrilujeme. Zemiaky nakrájame na hrubšie plátky (môžeme pred restovaním ľahko povariť), osolíme, okoreníme a na panvici s troškou olivového oleja opražíme. Brokolicu rozoberieme a krátko povaríme v slanej vode. | ||
4 porcie hrubozrnné korenie na ryby s citrónom Hellmann´s tatárska omáčka s chrenom a paradajkami 1 ks limetka
Lososa očistíme a nakrájame na porcie. Osolíme, okoreníme hrubozrnným korením a ugrilujeme. Zemiaky nakrájame na hrubšie plátky (môžeme pred restovaním ľahko povariť), osolíme, okoreníme a na panvici s troškou olivového oleja opražíme. Brokolicu rozoberieme a krátko povaríme v slanej vode. Na tanier naukladáme restované zemiaky, položíme steak lososa, varenú brokolicu a dozdobíme Hellmann´s tatárskou omáčku chrenom a paradajkami. Nakoniec pridáme limetku a štipku čerstvých byliniek. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |