Waldorfský šalát |
||
Autor(ka) : Janka Dátum a čas : 5.6.2009 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Vlašské orechy restujeme do zlatista na suchej panvici (nerestujeme pri vysokej teplote ani príliš dlho, inak zhorknú), polovicu jadier necháme vcelku a polovicu nasekáme na hrubo | ||
Príprava: Vlašské orechy restujeme do zlatista na suchej panvici (nerestujeme pri vysokej teplote ani príliš dlho, inak zhorknú), polovicu jadier necháme vcelku a polovicu nasekáme na hrubo. Jablká rozkrojíme na osminky, odstránime z nich jadierka a pokvapkáme limetkovú šťavou. Stonky zeleru nakrájame na tenké plátky (vzniknú podkovičky). Do misy dáme polníček, pridáme celé aj nasekané orechy, osminky jabĺk, nakrájaný zeler a premiešame s dressingom z Majolenky Hellmann´s, medu, muškátového oriešku, soli a korenia. Suroviny (na 4 porcie): ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |