Caesar šalát s kuracím mäsom |
||
Autor(ka) : Janka Dátum a čas : 12.6.2009 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Kuracie prsia osolíme, prudko restujeme z obidvoch strán na rozpálenom oleji (z každej strany asi | ||
Príprava:
Kuracie prsia osolíme, prudko restujeme z obidvoch strán na rozpálenom oleji (z každej strany asi Rímsky šalát natrháme na hrubo, vložíme do väčšej misy a premiešame s omáčkou, ktorú pripravíme z Majolenky Hellmann´s, 2 lyžíc nastrúhaného parmezánu, prelisovaného cesnaku, prepasírovaných ančovičiek, nasekanej pažítky, soli a korenia. Toustový chlieb nakrájame na kocky, opečieme na panvici (kocky by mali byť na povrchu chrumkavé a zlaté, vo vnútri mäkké), zasypeme ostávajúcim nastrúhaným parmezánom a premiešame. Šalát s omáčkou naaranžujeme na taniere, poukladáme plátky kuracieho mäsa, posypeme chlebovými krutónmi a ozdobíme hoblinami z parmezánu (vytvoríme ich pomocou škrabky
|