Paella
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 16.7.2009 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Na panvici osmažíme cibuľku, cesnak a stehienka po 2 minútky z každej strany, odložíme mäsko nabok a na cibuľku vysypeme ryžu a miešame kým nezosklovatie, prilejeme víno a miešame, kým sa víno nevstrebe. Potom pridáme šafrán, vývar, papriku, soľ, korenie a stehienka a necháme pod pokrievkou pomaličky dusiť. 10 minút pred dovarením (keď sa vstrebe voda z povrchu ryže) pridáme morské živočíchy a hrášok. Podávame s osminkami citróna.

6 kuracích dolných stehienok

Mrazený hrášok

1 hrnček dlhozrnnej ryže

2 hrnčeky kuracieho vývaru

½ hrnčeka sekaných paradajok

150g darov mora očistených

1 šalotka posekaná

1 šálka suchého vína

1 strúčik cesnaku posekaný

1 stredne veľká červená paprika

1 stredne veľká oranžová paprika

1čl šafránu

 

Na panvici osmažíme cibuľku, cesnak a stehienka po 2 minútky z každej strany, odložíme mäsko nabok a na cibuľku vysypeme ryžu a miešame kým nezosklovatie, prilejeme víno a miešame, kým sa víno nevstrebe. Potom pridáme šafrán, vývar, papriku, soľ, korenie a stehienka a necháme pod pokrievkou pomaličky dusiť. 10 minút pred dovarením (keď sa vstrebe voda z povrchu ryže) pridáme morské živočíchy a  hrášok. Podávame s osminkami citróna.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.