Gillette predstavuje inovované produkty pre mužov
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 29.7.2009 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Je veľmi príjemné zastaviť pohľadom na mužovi, ktorý je pekne upravený, ale ešte viac poteší, keď prejde okolo nás a vôňa z neho vyžarujúca nás prinúti privrieť oči.

Je veľmi príjemné zastaviť pohľadom na mužovi, ktorý je pekne upravený, ale ešte viac poteší, keď prejde okolo nás a vôňa z neho vyžarujúca nás prinúti privrieť oči.

 

Značka Gillette prichádza s dvomi novinkami v oblasti kozmetiky pre mužov. Komplexný rad starostlivosti o pokožku počas holenia prichádza s novým dizajnom a s vylepšeným zložením. Okrem dôkladného holenia napomáha celkovej starostlivosti o pokožku tváre. Druhou novinkou sú krémový dezodorant - antiperspirant a dezodorant - antiperspirant v spreji, ktoré dokonale chránia pred telesným pachom a potením.

 

Gillette predstavuje produkty pre komplexnú starostlivosť pred, počas a po holení:

GILLETTE SERIES PRE-SHAVE WASH - Nová čistiaca emulzia pred holením pomáha odstraňovať z pokožky nečistoty a nadbytočnú mastnotu. Zároveň zmäkčuje ochlpenie na tvári, čo uľahčuje hladké a pohodlné oholenie. Vďaka nevysychajúcemu zloženiu bez obsahu mydla vytvára bohatú penu, ktorá sa ľahko zmýva.

 

GÉL NA HOLENIE GILLETTE SERIES - Zloženie nových gélov na holenie Gillette Series so systémom „Triple Protection“ bolo vyvinuté s cieľom chrániť pokožku pred poškriabaním, začervenaním a pocitom napätia. Obsahujú tri účinné zvlhčujúce zložky, vďaka ktorým holiaci strojček s ľahkosťou kĺže po pokožke od prvého do posledného ťahu a zaistí tak hladké oholenie. Nové gély na holenie Gillette Series sú dostupné v rôznych variantoch, ktoré spĺňajú rôzne potreby mužskej pokožky.

 

GILLETTE SERIES AFTER-SHAVE BALM - Nový balzam po holení ochladí práve oholenú pokožku a zanecháva ju hladkú a uvoľnenú. Nemastné, rýchlo sa vstrebávajúce zloženie obsahuje ľahké kondicionéry, ktoré pomáhajú obnoviť ochrannú hydratačnú vrstvu pokožky a znižujú pocit napätia.

 

GILLETTE SERIES AFTER-SHAVE GEL - Ľahké a nemastné zloženie nového gélu po holení predstavuje povzbudzujúci spôsob, ako zakončiť holenie. Okamžite pokožku upokojí, schladí a zanechá uvoľnený a svieži pocit.

 

GILLETTE SERIES AFTER-SHAVE MOISTURISER - Hydratačný krém po holení je obohatený o aloe vera, ktorý napomáha hydratácii. Pokožka po holení ostáva hladká a pružná. Je vhodný na každodenné používanie aj pre citlivú pokožku. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film.

 

Pre ochranu pred potením a telesným pachom Gillette ponúka:

 

DEzODORANTY Gillette Professional Power Cream  a  ANTIPERSPIRANTY V SPREJI Gillette S TECHNOLÓGIOU Responsive Protection

 

Po piatich rokoch intenzívneho výskumu uviedla značka Gillette na trh dezodoranty a antiperspiranty s novou technológiou, ktorá umožňuje mužom úspešne vykonávať svoju prácu a cítiť sa dobre aj pod tlakom a v stresových situáciách. Tieto výrobky využívajú absolútne prelomový ochranný systém Gillette Responsive Protection a technológiu Betacyclodextrin (BCD), ktoré sú v kategórii dezodorantov úplne jedinečné a zaručene poskytujú ochranu pred telesným zápachom a potom.

 

Krémový dezodorant - antiperspirant Gillette Professional Power Cream

 

Dezodorant - antiperspirant v spreji Gillette s technológiou Responsive Protection

 

Krémové dezodoranty – antiperspiranty Gillette Professional Cream dezodoranty - antiperspiranty v spreji Gillette s technológiou Responsive Protection využívajú technológiu BCD, vďaka ktorej sa absorbuje telesný pach a uvoľňuje sa svieža vôňa, ktorá  bola predtým uzavretá v BCD molekule. Tento proces sa opakuje a technológia dezodorantu sa aktivuje v súlade s potrebami Vášho tela tak, aby Vás tak chránil pred telesným zápachom a potom po celý deň vždy, keď to potrebujete.

Krémový dezodorant – antiperspirant je dostupný v dvoch variantoch  a dezodorant - antiperspirant v spreji je dodávaný v štyroch variantoch. Všetky vám pomôžu vyzerať dobre a byť v najlepšej forme po celý deň.

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.