Kalendár Lavazza 2010
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 20.11.2009 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Osemnásty ročník kalendára Lavazza sa nesie v umeleckom duchu, pretože spája hudbu a fotografiu v jedinečnej podobe. Hovorí priamou rečou, ktorá nepotrebuje vysvetlivky.

Osemnásty ročník kalendára Lavazza sa nesie v umeleckom duchu, pretože spája hudbu a fotografiu v jedinečnej podobe. Hovorí priamou rečou, ktorá nepotrebuje vysvetlivky.

 

Po Miláne, Barcelone , Paríži, Ríme a Turíne bol nový kalendár značky Lavazza na rok 2010 predstavený aj v Bratislave. Prekvapivo živý a nadčasový obsahuje fotografie vplyvného britského fotografa Milesa Aldridga, predstavujúceho nadchádzajúcich dvanásť mesiacov roku 2010.

 

V duchu talianskej atmosféry

 

Exkluzívne slovenské podujatie predurčené na oslavu „The Italian Espresso Experience“ sa konalo ako inak v talianskej reštaurácii, ktorá sa pri tejto príležitosti premenila na očarujúce miesto plné lesku a hudby.

 

Program sa točil okolo témy spracovanej Milesom Aldridgeom v kalendári na rok 2010, pri obľúbených talianskych melódiách  ale aj naživo interpretovaných skladbách v podaní operného speváka Filipa Túmu. Pútavá videoprojekcia prítomným v kocke objasnila umelecký vývoj tradície Lavazza kalendárov.

 

Každý rok sa o kalendár Lavazza zaujíma väčší počet fanúšikov a zberateľov. Každoročne je pritom jeho nosná téme iná, pretože Lavazza sa usiluje o nový a originálny spôsob spracovania s každou novou edíciou. Lavazza výberom fotografov mení kalendár z úžitkového predmetu na ikonu dizajnérskej fotografie. Samozrejme nezabúda na tú správnu dávku talianskej atmosféry a kultúry koncentrovanej na jeho stránkach.

 

Výnimočnosť kalendára podčiarkuje i skutočnosť, že je ho možné získať len prostredníctvom rôznych charitatívnych dražieb, či tým že Vás ním spoločnosť Lavazza obdaruje. Na Slovensko príde 100 kusov nástenného kalendára Lavazza.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.