S Kofolou už nie je budúci rok iba vo hviezdach
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 26.11.2009 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vianočné dobroty, žiarivá hviezda na vianočnom stromčeku a snívanie o tom, čo prinesie ďalší rok – to všetko sú Vianoce. Kto by na konci roka nechcel aspoň na chvíľku nazrieť do budúcnosti a zistiť, ktoré z tajných túžob, prianí či snov sa „do roka a do dňa“ vyplnia. A čo ak by stačilo napiť sa pri vianočnom stole zázračného elixíru a všetky želania sa môžu stať skutočnosťou? Tento rok o zázrakoch nemusíte iba snívať. Špeciálna edícia vianočnej Kofoly s príchuťou vanilky vám na tieto Vianoce pripravila hneď tri vianočné tajomstvá.

Vianočné dobroty, žiarivá hviezda na vianočnom stromčeku a snívanie o tom, čo prinesie ďalší rok – to všetko sú Vianoce. Kto by na konci roka nechcel aspoň na chvíľku nazrieť do budúcnosti a zistiť, ktoré z tajných túžob, prianí či snov sa „do roka a do dňa“ vyplnia. A čo ak by stačilo napiť sa pri vianočnom stole zázračného elixíru a všetky želania sa môžu stať skutočnosťou? Tento rok o zázrakoch nemusíte iba snívať. Špeciálna edícia vianočnej Kofoly s príchuťou vanilky vám na tieto Vianoce pripravila hneď tri vianočné tajomstvá.

Prvým tajomstvom je čarovná etiketa dvojlitrovej Kofoly Original s vianočným motívom. Pri vianočných nákupoch stačí zavrieť oči a ľavou rukou vybrať tú „svoju“ vianočnú Kofolu. Druhá strana etikety totiž v sebe skrýva veštbu, ktorá prezradí, či vás budúci rok čaká zdravie, bohatstvo, láska alebo cesta.

Druhé tajomstvo ukryla Kofola priamo do 4-balenia vianočnej Kofoly Original. Sú to originálne Kofola veštecké karty. S nimi sa môžete sami zahrať na zázraky a vyveštiť budúcnosť sebe i svojim priateľom. Stačí vytiahnuť jednu z krásne pomaľovaných vykladacích kariet a dozviete sa, ktorá z tajných túžob sa vám budúci rok vyplní.

To však nie je všetko. Tretie tajomstvo v sebe skrýva zázračný elixír, ktorý pre všetkých ľudí dobrej vôle navarila na Vianoce Kofola babička z tých najlepších ingrediencií. K nim pridala za hrsť kúziel a pol vreca tajomstva a to všetko okorenila štipkou vanilky a rezom granátového jabĺčka. Zázračný elixír sa volá Hviezdičková Kofola. Pamätajte, že ten, kto sa na Štedrý večer pri východe prvej hviezdy napije Hviezdičkovej Kofoly a bude si niečo priať, tomu sa to do roka a do dňa vyplní.

Hviezdičková Kofola s vôňou vanilky a príchuťou granátového jabĺčka tu bude len počas sviatkov a to v dvojlitrovom vianočnom balení alebo v sklenených 0,33 l fľašiach. Keď si objednáte tento zázračný nápoj pri posedení s priateľmi vo vašom obľúbenom podniku či reštaurácii, prinesú vám ho aj s veštbou vašej budúcnosti priamo na hrdle fľaše.

Tradičné veštecké metódy ako orechové škrupinky, topánky alebo olovo nahradí tento rok špeciálna Kofola babička. Svoju chalúpku na stračej nôžke presunula do prostredia internetu, kde vám na sklonku roka 2009 vyveští, čo vás čaká a neminie.

Vianoce sú každý rok časom túžob, prianí a tajomstiev. Nech už si vyberiete ktorékoľvek vianočné tajomstvo od Kofoly, veríme, že tieto priania sa stanú na budúci rok skutočnosťou. Nie je predsa krásne aspoň raz v roku uveriť zázračným veštbám?

„Nech si už naši spotrebitelia vyberú akýkoľvek druh veštby, rád by som im zaželal skutočne čarovné Vianoce v kruhu svojej rodiny a blízkych. Verím, že Kofola Hviezdičková bude príjemným spestrením ich sviatočne prestretých stolov,“ hovorí Tibor Ďurana, brand manažér pre značku Kofola, Kofola a.s.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.