Najkrajší Mikuláš sveta rozdával darčeky v Bratislave
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 9.12.2009 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

V sobotu zaplnili bratislavský obchodný dom s nábytkom Design House najkrajšie mamičky sveta. Dvadsaťdva finalistiek súťaže krásy Mrs. Globe si na seba vzalo podobu Mikuláša a rozdávalo deťom sladké dobroty. Návštevníci mohli na jednom mieste stretnúť Mikuláša z Brazílie, Singapuru či Belgicka. Okrem úsmevov a sladkostí sa najkrajšie dámy s ľuďmi podelili aj o vianočné tradície svojich krajín.

V sobotu zaplnili bratislavský obchodný dom s nábytkom Design House najkrajšie mamičky sveta. Dvadsaťdva finalistiek súťaže krásy Mrs. Globe si na seba vzalo podobu Mikuláša a rozdávalo deťom sladké dobroty. Návštevníci mohli na jednom mieste stretnúť Mikuláša z Brazílie, Singapuru či Belgicka. Okrem úsmevov a sladkostí sa najkrajšie dámy s ľuďmi podelili aj o vianočné tradície svojich krajín.

 

 

 

Mrs. Globe je celosvetová súťaž krásy mamičiek, v ktorej sa viac ako zovňajšok hodnotí vnútro a šarm osobnosti. Súťaž má charitatívne poslanie – pomáhať ľuďom v núdzi, týraným ženám, detským domovom a hladujúcim deťom. Svetové finále Mrs. Globe prebehne tento rok v Bratislave a predstaví sa na ňom až 42 najkrajších žien z rôznych kútov sveta. Každá finalistka so sebou prinesie dar zo svojej krajiny. Počas súťaže prebehne dražba darov a výťažok z nej poputuje na charitatívne účely prostredníctvom americkej nadácie Win Foundation. Nadácia, ktorú podporuje aj kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger, realizuje projekty pre týrané ženy a pomáha hendikepovaným ľuďom.

 

Kreslo, do ktorého zasadne korunovaná kráľovná, si mohli všetky prítomné krásky v Design House vyskúšať vopred.  Hoci každej z nich padlo ako uliate, víťazkou bude len jedna. Ktorá mamička si odnesie z Bratislavy titul Mrs. Globe 2009, sa rozhodne v sobotu 13. decembra v Slovenskom národnom divadle.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.