NEPOKAZTE SI VIANOCE!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 11.12.2009 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

O necelý mesiac sú tu najkrajšie sviatky roka - Vianoce a práve k nim neodmysliteľne patria darčeky. Plánujete dať pod stromček rozprávajúcu bábiku, autíčko na ovládanie či skvelý spotrebič alebo holiaci strojček? Určite to urobte a potešte svojich najbližších! Nezabudnite však na to, že aj to najkrajšie prekvapenie nebude dokonalé, ak darček nebude možné ihneď vyskúšať.

O necelý mesiac sú tu najkrajšie sviatky roka - Vianoce a práve k nim neodmysliteľne patria darčeky. Plánujete dať pod stromček rozprávajúcu bábiku, autíčko na ovládanie či skvelý spotrebič alebo holiaci strojček? Určite to urobte a potešte svojich najbližších! Nezabudnite však na to, že aj to najkrajšie prekvapenie nebude dokonalé, ak darček nebude možné ihneď vyskúšať.

 

Zaobstarajte si už dopredu ten správny druh energie, ktorá rozžiari Vašim najbližším oči pri pohľade na fungujúce autíčko či depilátor. Spoločnosť VARTA prináša na trh tri druhy batérií, ktoré sú špeciálne určené pre jednotlivé druhy spotrebičov.

 

LONGLIFE EXTRA je silný rad batérií VARTA vhodný pre výrobky s konštantne nízkou spotrebou energie, napr. nástenné hodiny, baterky alebo diaľkové ovládače.

 

Batérie HIGH ENERGY boli vyvinuté špeciálne pre prístroje s vysokou spotrebou energie, ako sú discmany či MP3 prehrávače.

 

Pre spotrebiče s vysokou alebo kolísavou spotrebou energie sú určené batérie MAX TECH.

 

 

Stačí si teda už len vybrať tú „správnu šťavu“ pre vaše vianočné darčeky a vychutnať si krásne a hlavne šťastné Vianoce!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.