NOVINKA ako stvorená pre elegantnú a modernú ženu – alebo „ORBIT COMPLETE VÁM PRISTANE“
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 8.1.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Kabelka je v súčasnosti nevyhnutným doplnkom každej ženy. Čo by v nej nemalo chýbať? Podľa bleskového prieskumu medzi 333 respondentkami považuje 95 % žien za nevyhnutnú súčasť kabelky žuvačky bez cukru. A aký je trend tejto sezóny? Nová žuvačka Orbit Complete, ktorá je nielen doplnkom dentálnej hygieny každej modernej ženy, ale tiež elegantným módnym doplnkom, ktorý sa hodí do každej kabelky. Je ako stvorená pre modernú a elegantnú ženu. Určite vám pristane!

Kabelka je v súčasnosti nevyhnutným doplnkom každej ženy. Čo by v nej nemalo chýbať? Podľa bleskového prieskumu medzi 333 respondentkami považuje 95 % žien za nevyhnutnú súčasť kabelky žuvačky bez cukru. A aký je trend tejto sezóny? Nová žuvačka Orbit Complete, ktorá je nielen doplnkom dentálnej hygieny každej modernej ženy, ale tiež elegantným módnym doplnkom, ktorý sa hodí do každej kabelky. Je ako stvorená pre modernú a elegantnú ženu. Určite vám pristane!

Nové a funkčné balenie žuvačiek Orbit Complete ocenia všetky moderné a elegantné ženy. Žuvačky sú v praktickej uzatvárateľnej obálke, ktorá sa pohodlne zmestí do každej kabelky. Balenie obsahuje 14 chutných žuvačiek bez cukru. Každý plátok žuvačky je navyše prakticky samostatne zabalený. Môžete si ich vychutnať v dvoch obľúbených príchutiach Spearmint a Red Fruit.

Žuvaním žuvačiek po jedle okrem osvieženia dychu znížite hodnotu kyslého prostredia v ústach a tým aj riziko vzniku zubného kazu. Ak nemáte možnosť vyčistiť si zuby po jedle v priebehu dňa, dajte si žuvačku bez cukru.  



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.