Cappy prichádza s novou príchuťou priekopníckeho nápoja - Cappy Fruit Plus Antioxidanty
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 24.3.2010 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Značka Cappy, ktorá neustále inovuje svoje produkty, prichádza na slovenský trh s novým nápojom. K už zabehnutému radu Cappy Fruit Plus pribúda nová príchuť, ktorá v sebe kombinuje jablko, červené hrozno a kiwi a reaguje na rastúci záujem zákazníkov starať sa o svoje zdravie. Ovocný nektár Cappy Fruit Plus Antioxidanty Červené hrozno, jablko a kiwi pomôže zákazníkom zlepšiť a čiastočne aj zjednodušiť starostlivosť o svoje zdravie. Už s dvomi pohármi tohto nápoja denne môžu totiž účinne bojovať proti aktivite škodlivých voľných radikálov, ktoré môžu spôsobovať chronické choroby či dokonca niektoré typy rakoviny.

Značka Cappy, ktorá neustále inovuje svoje produkty, prichádza na slovenský trh s novým nápojom. K už zabehnutému radu Cappy Fruit Plus pribúda nová príchuť, ktorá v sebe kombinuje jablko, červené hrozno a kiwi a reaguje na rastúci záujem zákazníkov starať sa o svoje zdravie. Ovocný nektár Cappy Fruit Plus Antioxidanty Červené hrozno, jablko a kiwi pomôže zákazníkom zlepšiť a čiastočne aj zjednodušiť starostlivosť o svoje zdravie. Už s dvomi pohármi tohto nápoja denne môžu totiž účinne bojovať proti aktivite škodlivých voľných radikálov, ktoré môžu spôsobovať chronické choroby či dokonca niektoré typy rakoviny.

 

Cappy Fruit Plus Antioxidanty sú ovocné nektáre vyrobené zo starostlivo vybranej zmesi ovocia a bohaté na špecifické prírodné mikrozložky, ktoré ľudské telo potrebuje každý deň. Sú to antioxidanty, ktoré neutralizujú aktivitu škodlivých voľných radikálov v tele a chránia bunky pred ich poškodením tým, že neutralizujú voľné radikály a menia ich tak na neškodné. Ak sa oxidačné reakcie nekontrolujú, voľné radikály môžu poškodiť dôležité bukové štruktúry, ako napr. DNA. Naše telo produkuje antioxidačné látky v množstve, ktoré nie je dostatočné na zabezpečenie rovnováhy oxidácie a antioxidácie. Preto sa musíme obrátiť na zdroje antioxidantov v našej strave. Tie sa prirodzene  nachádzajú hlavne v ovocí a zelenine.

 

 

Nie všetky antioxidanty pracujú na rovnakej báze. Medzi najúčinnejšie patria extrakty zo zeleného čaju, hroznových semienok a šupiek hrozna, čo je dôvod prečo tvoria 70 % antioxidantov v Cappy Fruit Plus Antioxidanty. Zvyšných 30 % pochádza z jabĺk, hrozna, čučoriedok a granátových jabĺk. „Antioxidanty, ako tie čo obsahujú ovocné nektáre Cappy Fruit Plus Antioxidanty, nám môžu pomôcť chrániť sa pred rôznymi chorobami srdca, rakovinou a predčasným starnutím. Stačia iba dva poháre tohto nápoja denne, v ktorých je obsiahnutá potrebná denná dávka antioxidantov a môžeme tak prispieť k udržaniu nášho dobrého zdravia,“ myslí si MUDr. Miloš Bubán, internista, gastroenterológ a primár odborných ambulancií Železničnej Nemocnice s poliklinikou v Bratislave.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.